Ruby, virală cu rochia din folie alimentară. Cine a înfășurat-o în cei 200 de metri și cât costă ținuta de infarct: ”Mamaie m-a înfășurat în folie și tot ea a tăiat-o cu foarfeca, s-o dau jos!”. Exclusiv

Ultima ei apariție în public a atras privirile tuturor
Ruby, virală cu rochia din folie alimentară. Cine a înfășurat-o în cei 200 de metri și cât costă ținuta de infarct: ”Mamaie m-a înfășurat în folie și tot ea a tăiat-o cu foarfeca, s-o dau jos!”. Exclusiv

Solista Ruby face ce face și șochează din nou cu ținutele ei vestimentare. Ieri, nonconformista cântăreață a făcut furori, la un eveniment monden. Ea și-a făcut apariția îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte strâmtă, de divă, făcută, surpriză, din folie alimentară, model pe care până și stiliștii vestimentari l-au apreciat. În exclusivitate pentru Ego.ro, Ruby ne-a povestit despre rochița ei, pe care, inițial, voia să o croiască din saci.

Rochia dintr-o folie alimentară de 200 de metri a costat 58 de lei: ”Nu am transpirat în ea, nu am leșinat!”

Ruby a purtat, ieri, la petrecerea organizată de Viva!, o ținută îndrăzneață și foarte ieftină, fiind în centrul atenției și eclipsându-le, de departe, pe vedetele care au ales rochii sofisticate, de sute de euro. Nonconformista solistă ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, despre acest model inedit, realizat, surpriză!, din folie alimentară, așa cum a și recunoscut pe contul ei de Instagram:

 

Rochia purtată de Ruby din folie alimentară
Rochia purtată de Ruby din folie alimentară

”Am avut mare succes cu rochița, e făcută dintr-o rolă de 200 de metri, am dat 58 de lei pe ea, atât a costat de fapt rochița. Mulți cred că folia a fost pusă peste o rochie, dar, nu, folia alimentară este de fapt neagră. Inițial, voiam să folosesc niște saci, dar nu stăteau pe corp atât de bine și am găsit această alternativă. Mamaia m-a înfășurat în folie și, nu, nu am transpirat, nu am leșinat, mi-a fost puțin greu în mașină, pentru că nu am vrut să o stric, am fost un pic mai atentă când m-am așezat. Poate încerca oricine acest model, de doar 58 de lei. Rochia se dă jos cu foarfeca, se taie pe margine. Am zis să o păstrez așa, ca amintire, bunica m-a ajutat să o dau și jos”.

Adina Buzatu: ” Ruby, nota 10, din toate punctele de vedere!”

 

Adina Buzatu, despre rochia din folie alimentară purtată de Ruby
Adina Buzatu

Iată însă că nu numai internauții i-au lăudat inițiativa, ci și stilistul vestimentar Adina Buzatu:

”Rochia din folie de plastic îi arată perfect silueta, este o ținută menită să atragă atenția, este greu de purtat, dar Ruby poate, căci are corpul perfect. Ea găsește variante să iasă în evidență, fără ca extravaganța să treacă linia către kitsci. Este excentrică, îmi place cum arată, perfect. Ruby, nota 10, din toate punctele de vedere!”.

 

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.