Rugăciunea pe care este bine să o rosteşti când ai necazuri. Alungă suferinţa

Se spune că rugăciunea are o forță vindecătoare deosebită și îl ajută pe cel neputincios să scape de suferință.
Rugăciunea pe care este bine să o rosteşti când ai necazuri. Alungă suferinţa

Rugăciunea pe care o rosteşti când ai necazuri te va ajuta să îţi găseşti liniştea şi pacea interioară. Se spune că rugăciunea este calea spre împăcare. Cuvintele puternice pe care le rosteşti ar putea avea un impact neașteptat în viața ta. 

Rugăciunea pe care este bine să o rosteşti când ai necazuri. Aduce liniștea şi pacea

Se spune că rugăciunea are o forță vindecătoare deosebită și îl ajută pe cel neputincios să scape de suferință. Tot mai mulți credincioși se simt copleșiți de problemele zilnice și de chinurile trupești sau sufletești. Pentru a scăpa de neliniște și pentru a aduce din nou pacea în viața familiei și a celor dragi, iată mai jos rugăciunea pe care este bine să o rosteşti când ai necazuri.

Rugăciunile reprezintă o hrană spirituală pentru credincioși

O rugăciune la vreme de necaz poate face minuni. Fie că ne confruntăm cu o problemă de sănătate, suntem copleșiți de necazuri sau suntem măcinați de o problemă. Oricum ar fi, opriți-vă pentru câteva minute din treburile cotidiene și rugați-vă pentru liniștea voastră.

Atunci când sunteți triști, puteți rosti o rugăciune pentru ajutor imediat. De asemenea, când sufletul este încărcat de griji și probleme, puteți citi un canon de pocăință către îngerul păzitor.

Rugăciunile reprezintă o hrană spirituală pentru credincioși. Ele sunt înzestrate cu o putere tămăduitoare deosebită.

Rugăciunea pe care este bine să o rosteşti când ai necazuri

,,Doamne, viforul necazurilor se ridică asupra mea și ape intrat-au până la sufletul meu – dar întru Tine este toată nădejdea mea. Tu cunoști pricina răului ce mă bântuie.

La Tine perii capului meu sunt numărați. La Tine, deci, scap și pe Tine Te rog să depărtezi de la mine orice rău pierzător de suflet și să-mi ajuți a birui toate ispitele ce mă învăluie.

Tu ești întărirea, scăparea și izbăvitorul meu, Hristoase Dumnezeule, și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Amin”

Citiți Acatistul Atotputernicul Dumnezeu

Este important să citiți Acatistul Atotputernicul Dumnezeu pentru a avea parte de binecuvântarea divină. Acatistul Sfintei Ecaterina se citește pentru îndepărtarea gândurilor rele și luminarea minții.

În momentele de grea încercare sufletească putem rosti cea mai puternică rugăciune la vreme de necaz. Atunci când aveți probleme în familie este bine să spuneți o rugăciune pentru sporul casei. Rugăciunea serii aduce pace și armonie în suflet și în gânduri.

Rugăciunea pentru ajutor de la Maica Domnului

,,Valuri de patimi mă împresoară; mare necaz şi strâmtorare îmi umplu sufletul o, întru-tot Sfântă Maică, linişteşte sufletul meu cu pacea Fiului tău şi alungă deznădejdea şi întristarea sufletului meu cu harul Său.

Potoleşte furtuna păcatelor mele care mă frig precum un vierme în foc şi stinge-i flăcările. Umple-mi inima de bucurie, Preacurată Maică şi împrăştie ceaţa nelegiuirilor mele de la faţa mea, căci acestea mă împresoară şi mă tulbură.

Luminează-mă cu lumina Fiului tău. Sufletul meu se simte sfârşit; totul îmi este greu, chiar şi rugăciunea. Iată-mă, rece ca piatra. Buzele mele şoptesc o rugăciune, dar inima mea nu tresaltă. Necazurile m-au împresurat de pretutindenea. Topeşte gheaţa din jurul sufletului meu şi încălzeşte-mi inima cu dragostea ta. Amin.”

Această rugăciune este vindecătoare și îl ajută pe cel în suferință să scape de întristare. Grijile vor dispărea, iar oamenii vor trece mai ușor peste greutățile zilnice, având parte de liniște și gânduri curate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
9.6 110 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
 • Florin Ochinciuc

  Una și mai bună și mai scurtă:

  ”Cine altul, dacă nu Dumnezeu, risipește toate greutățile?
  Spune: Lăudat fie Dumnezeu!
  El este Dumnezeu!
  Toți sunt slujitorii Lui și toți stau sub porunca Lui.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *