S-a dat sentința! Ce au decis judecătorii, după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. E menționat clar

Fiecare a primit ordin de restricție. Iată pentru cât timp
S-a dat sentința! Ce au decis judecătorii, după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. E menționat clar

Judecătorii au decis ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf după bătaia care a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni. Cei doi au mers fiecare la poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt.

Ce au decis judecătorii, după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Vă reamintim că imediat după incident oamenii legii au deschis două dosare penale. Unul a fost deschis pe numele Anamariei Prodan, două pe numele lui Laurențiu Reghecampf. După mai bine de o săptămână de la acest scandal, judecătorii au luat o decizie.

Judecătoria Buftea a transmis că Anamaria Prodan nu mai are voie să se apropie de Laurențiu Reghecampf la o distanță mai mică de 200 de metri timp de două luni. Nu are voie nici să ia legătura cu el telefonic și nici în alt mod posibil.

Laurențiu Reghecampf nu se poate apropia de Anamaria Prodan la o distanță mai mică de 200 de metri timp de patru luni. La fel ca și în cazul impresarei, nici antrenorul nu are voie să ia legătura cu cea care încă îi este soție în acte.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la Institutul de Medicină Legală după scandal

Luni, la două zile după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală după scandal. Potrivit unor surse, ea a ieșit de la spital înainte cu un picior în ghips și probleme la una dintre mâini. Marți, Laurențiu Reghecampf a făcut același lucru. Cu ochiul încă vânăt și mai multe răni la nivelul feței, antrenorul a intrat în clădire fără să vorbească cu cei din presă.

Motivul scandalului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Potrivit ordonanței președințiale, dată în cazul programului de vizită al lui Laurențiu Reghecampf pentru a-și vedea fiul, acesta are dreptul să petreacă timp cu el în fiecare al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului. Intervalul este vineri de la ora 16.00, până duminică, la ora 20.00. Atunci, Laurențiu Reghecampf a mers să își vadă fiul, însă acesta i-a transmis că merge la antrenament. Ulterior, antrenorul ar fi plecat la casa nașilor, care locuiesc lângă casa Anamariei Prodan. Când a ajuns Anamaria Prodan ar fi izbucnit scandalul care, ulterior, s-a încheiat cu o bătaie pe stradă. Șoferul impresarei a filmat întreaga scenă, iar imaginile au ajuns în mediul online.

După acest scandal uriaș, Anamaria Prodan a luat decizia să nu mai facă nicio declarație despre divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Avocații lor se vor ocupa de toate cele necesare încheierii cât mai rapide a procesului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
4.9 292 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *