Sacrificiul pe care l-a făcut Ilinca Vandici pentru a-şi cumpăra accesorii şi haine de brand: “Am mâncat pâine cu icre ca să-mi ajungă bănuții”

Ilinca Vandici a mărturisit că a făcut numeroase sacrificii la începutul cariere sale pentru a-şi putea cumpăra haine de la branduri de lux.

Sacrificiul pe care l-a făcut Ilinca Vandici pentru a-şi cumpăra accesorii şi haine de brand. De regulă, persoanele publice tind către o imagine perfectă atât din punct de vedere fizic cât și moral. Iar pentru asta apelează de multe ori la trucuri doar de ele cunoscute, în speranța că nu își vor dezamăgi fanii. Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Bravo ai stil!” este una dintre vedetele care au făcut acest lucru. A recunoscut totul în cadrul emisiunii „40 de întrebări” moderată de Denise Rifai.

Sacrificiul pe care l-a făcut Ilinca Vandici pentru a-şi cumpăra accesorii şi haine de brand

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Tânăra moderează de ani buni emisiunea de succes „Bravo ai stil!” de pe Kanal D. Așa cum era de așteptat, vedeta are întotdeauna arpariții impecabile. Nu se sfiește însă să recunoască faptul că a apelat, în trecut, la anumite trucuri sau a făcut chiar sacrificii pentru a-și păstra imaginea în ochii publicului.

”Înțeleg oamenii care-și iau fake-uri, eu nu am apelat niciodată la așa ceva. Am fost tentată, nu mai spun în ce conjunctură, dar mi-am zis așa: ”De ce să mă păcălesc eu pe mine?!”. Au fost zile în care am mâncat pâine cu icre ca să-mi ajungă bănuții. Dar n-am simțit niciodată nevoia să parvin. Am strâns bani, n-am mâncat o perioadă, ca să-mi achiziționez, la un moment, o geantă sau o pereche de pantofi”, a povestit Ilinca.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Recunoaște că și-a regizat anumite materiale tabloide

Tot din dorința de a avea o imagine cât mai bună, vedeta a recunoscut că și-a aranjat în trecut materiale tabloide cu paparazzi, care au apărut ulterior în diverse publicații.

”Mi-am aranjat cu paparazzi aparițiile în presă. N-au fost multe. Eram oricum interesantă pentru acești jurnaliști. Îmi păsa să nu fiu dată la ”prost îmbrăcate”. La ce mod am aranjat… Vine vara, se fac poze în costume de baie, acelea au fost pictorialele pe care le-am aranjat. Mă sunau, le ziceam că sunt la mare, mă machiam, eram fit, nu mâncam cu 7 ore înainte, ca să arăt bine în poze. Oricum, în general, fugeam de paparazzi. La un moment dat, am avut o răfuială cu unul dintre ei, l-am amenințat că-i arunc camera la gunoi, el mi-a zis că mă reclamă la poliție, dar, măcar, a șters poza”, a rememorat Ilinca.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
6.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *