Săndel Bălan este sigur că fiica lui se va descurca remarcabil cu 1 dolar pe zi la America Express: ”Andreea mi-a moștenit mintea ageră. Când era mică, inventa tot felul de jocuri ca să câștige” EXCLUSIV

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, provocare uriașă! Se pregătesc să plece în America Express
Săndel Bălan este sigur că fiica lui se va descurca remarcabil cu 1 dolar pe zi la America Express: ”Andreea mi-a moștenit mintea ageră. Când era mică, inventa tot felul de jocuri ca să câștige EXCLUSIV

Solistele de top Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor pleca împreună la drum, numărându-se printre cele nouă perechi de vedete înscrise la celebrul concurs de la Antena 1, ”Asia Express”, transformat anul acesta în „America Express”. Andreea Bălan a confirmat participarea, pe conturile sociale. Contactat de reporterii ego.ro, tatăl ei, Săndel Bălan, i-a transmis cântăreței, prin intermediul nostru, un mesaj emoționant, dar și încurajări. Acesta ne-a dezvăluit și care sunt punctele forte ale Andreei Bălan, dar și ale echipei ”Andre”.

Andreea Bălan a confirmat participarea: ”Va fi cu siguranță o experiență unică, specială!”

Ceea ce părea doar un zvon, că Andreea Antonescu și Andreea Bălan vor participa la cea mai tare competiție de la Antena 1, s-a confirmat. Andreea Bălan a postat pe conturile sociale un mesaj în care și-a anunțat participarea la ”Asia Express”,  ediție care anul acesta se va numi ”America Express”:

„Dragilor, cu emoție vă spun că voi pleca împreună cu prietena mea și colega mea de scenă, Andreea Antonescu, în ”America Express!” Va fi cu siguranță o experiență unică, specială, care ne va uni și mai mult ca prietene și mă va ajuta să evoluez uman și spiritual”.

”Cu Andreea Antonescu s-a înțeles din priviri, în situații limită”

Contactat de reporterii ego.ro, Săndel Bălan ne-a dezvăluit care sunt punctele forte ale fiicei sale, dar și ale Andreei Antonescu:

”Andreea mea se adaptează foarte repede, așa a fost întotdeauna. Nu este slabă, e bine proporționată, din punct de vedere al greutății, face și sport, a făcut foarte multe antrenamente în ultima vreme. Or să se descurce cu un dolar pe zi, pentru hrană, transport și cazare, ele se vor orienta și adapta rapid, în teren, Andreea e inventivă, ca mine, mi-a moștenit mintea ageră. Eu sunt inventator, am brevete de invenții, ca inginer. Și la țară, când era mică și mergea la bunici, ea inventa tot felul de jocuri, găsea soluții la orice, ca să câștige. Mă bucur că pleacă la drum împreună cu Andreea Antonescu, ea a absolvit Psihologia, are și experiență de la ”Survivor”, au făcut mereu echipă foarte bună, se știu de peste 20 de ani, iar în situații limită s-au înțeles din priviri”.

Săndel Bălan și încurajează fiica, la ”America Express”

„Mă uit la tv toate emisiunile, la toate formatele la care participă fiica mea, sunt fanul ei numărul 1!”

Săndel Bălan îi transmite, prin intermediul ego.ro, un mesaj emoționant fiicei, pe care o așteaptă aventura vieții ei, la ”America Express”: ” Vreau să îi spun Andreei că tata o iubește enorm și că este mândru de tot ceea ce face. Îi urez ”Bafta!”, și să fie așa cum o știu eu, o femei puternică, o luptătoare! Mă uit la tv la toate emisiunile, la toate formatele la care participă, sunt fanul ei numărul 1!”

”Sunt convins că Andreea a vorbit și cu George, tatăl micuțelor, el oricum le lua în weekend-uri”

Andreea a menționat că cele două fiice ale ei, Ella și Clara, vor rămâne în grija mamei, Valeria. Însă și Săndel Bălan, care locuiește la Ploiești, este decis să le supravegheze îndeaproape:

”Andreea își lasă fetele cu soția mea, dar voi merge și eu destul de des acolo, deși locuiesc la Ploiești. Îmi ador nepoțelele, mereu le iau rochițe, jucării, agrafe de păr colorate. Sunt convins că Andreea a vorbit și cu George Burcea, tatăl micuțelor, el oricum le lua la el în weekend-uri. Ei știu cum au stabilit, când merg fetele la el”, ne-a mai declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru ego.ro.

Andreea Antonescu își lasă fata în grija mamei, la Galați: ”Doar în ea are cea mai mare încredere”

Și Andreea Antonescu își lasă fata în grija mamei ei, în cele trei luni de competiție, așa cum a procedat și când a plecat la ”Survivor!”, care s-a filmat în Republica Dominicană. Apropiații solistei ne-au declarat, pentru ego.ro:

”Andreea se pregătește de drum, fiica ei va rămâne în grija mama ei, la Galați, la Mioara Antonescu, care este și profesoară. Andreea ne-a spus că doar în mama ei are cea mai mare încredere și că doar așa poate pleca liniștită în competiție!”.

Andreea Antonescu și mama ei, Mioara

Ei sunt rivalii ”Andrelelor” la  „America Express”

Nouă perechi de vedete se pregătesc de experiența vieții lor, de participarea la competiția cu mari emoții „America Express”, difuzată de Antena 1. Va fi un drum lung, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Se anunță un concurs greu, căci la start pornesc, alături de solistele trupei ”Andre”, și alte echipe puternice, nume importante din show-biz: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, solista Bruja și prietenul ei, Pufeh, marile noastre gimnaste Larisa Iordache și Diana Bulimar, și Bie Adam, vestit creator de conținut pe Internet, care va fi însoțită de mama ei, Mihaela.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *