Scandal după plecarea Roxanei Nemeș de la Survivor All Stars. Artista a fost umilită crunt: “Păr blond și ochi frumoși, atât”

Fosta concurentă, criticată pentru prestația de la Survivor

Scris de: Daoud Andra

15 Feb. 2024

Parcursul Roxanei Nemeș în competiția Survivor All Stars s-a încheiat după patru săptămâni. În ediția din 8 februarie, concurenta din echipa Faimoșilor a părăsit concursul, din cauza unor probleme de sănătate care au recidivat. Întoarsă din Republica Dominicană, Roxana Nemeș a avut parte de o confruntare în direct la televizor, în care i s-au adresat cuvinte dure.

Roxana Nemeș, făcută praf după plecarea de la Survivor All Stars

După întoarcerea din Republica Dominicană, Roxana Nemeș a fost invitată în emisiunea ”La Măruță”, pentru a vorbi despre competiție, dar și despre motivul care a determinat-o să renunțe la show. Blonda a fost luată la rost de Cristi Mitrea, care i-a adresat cuvinte dure și i-a spus că nu este bună de nimic. Sportivul nu a menajat-o deloc, ba chiar a numit-o ”cea mai slabă prezență feminină de la Survivor.

Citește și: Câți bani a câștigat Roxana Nemeș pentru o lună de Survivor All Stars. Pro TV i-a umplut contul, suma e uriașă

”Eu mă bucur că a zâmbit mai devreme și a spus că am vorbit despre ea, că eu nu am spus nimic de bine și nici nu am ce să spun de bine, dar dacă pe ea o încântă… îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta.

Nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă. Nu simțim probele de niciun fel. Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată”, a spus Cristi Mitrea, despre Roxana Nemeș.

Scandal după plecarea Roxanei Nemeș de la Survivor All Stars. Artista a fost umilită crunt
Cristi Mitrea i-a adresat cuvinte dure Roxanei Nemeș

Cum a reacționat vedeta

Roxana Nemeș a ținut să precizeze că nu s-a dus bolnavă în competiție, ci niște probleme mai vechi de sănătate au recidivat în timp ce se afla în Republica Dominicană.

”Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”, a răspuns Roxana Nemeș.

Citește și: Două eliminări surpriză la Survivor All Stars. Cine sunt vedetele care au părăsit competiția joi, 8 februarie 2024

Mitrea nu s-a putut abține și i-a spus Roxanei că nu are nicio calitate care să o ajute într-un astfel de concurs.

”Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât”, a spus Cristi Mitrea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *