Scandal la petrecerea lui Salman Khan. Ce s-a întâmplat. Poliția a intervenit la aniversarea iubitului Iuliei Vântur

Ce s-a întâmplat la reședința actorului din Mumbai

Scris de: Daoud Andra

29 Dec. 2022

Scandal la petrecerea lui Salman Khan. Ce s-a întâmplat. Poliția a intervenit la aniversarea iubitului Iuliei Vântur

Actorul indian Salman Khan a împlinit recent 57 de ani și a organizat o petrecere pe cinste. Printre invitați s-au numărat figuri importante din industria filmului din India, dar și iubita lui, Iulia Vântur. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură nefericită și s-a lăsat cu scandal la petrecerea lui Salman Khan.

Ce s-a întâmplat la petrecerea lui Salman Khan

Salman Khan și-a sărbătorit aniversarea de 57 de ani cu o petrecere grandioasă, așa cum o face în fiecare an. Actorul indian a petrecut în compania a numeroși actori, regizori și artiști cunoscuți din India, însă la un moment dat, petrecerea a fost compromisă de un incident.

Actorul se bucură de o popularitate uriașă în India, iar fanii care îl admiră știau că este ziua lui. Așa cum fac în fiecare an, admiratorii s-au adunat în fața casei artistului din Mumbai, așteptând ca acesta să iasă la balcon și să îi salute. Anul acesta, numărul fanilor adunați la reședința actorului a fost mult mai mare decât în trecut. Din cauza aglomerației și a lipsei răbdării oamenilor, s-a ajuns la busculade și conflicte pentru care a fost nevoie de intervenția poliției.

Citește și: Iulia Vântur, apariție fermecătoare la petrecerea iubitului ei, Salman Khan. A atras toate privirile cu această ținută FOTO

Pe rețelele sociale au circulat imagini filmate în fața reședinței lui Salman Khan, înainte ca oamenii legii să intervină și să împiedice o încăierare generalizată. La un moment dat, actorul a ieșit să salute mulțimea și chiar a publicat pe conturile lui de socializare o fotografie cu mulțimea adunată.

Scandal la petrecerea lui Salman Khan
Fotografia publicată de Salman Khan

Cum s-a îmbrăcat Iulia Vântur la petrecerea lui Salman Khan

După ce a salutat fanii, Salman Khan a mers la locația unde a avut loc petrecerea grandioasă, pentru a-și întâmpina invitații. Printre aceștia s-a numărat și iubita lui, Iulia Vântur. Frumoasa româncă a purtat o ținută cu care a întors toate privirile. Dacă în anii trecuți a optat pentru outfit-uri inspirate din portul tradițional indian, de data aceasta a ales o rochie de gală.

Fosta prezentatoare TV a purtat o rochie de culoare gri, strălucitoare, cu paiete, până deasupra gleznei. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale argintii, o poșetă elegantă și câteva bijuterii fine.

Dacă în anii trecuți românca venea la petrecere cu aceeași mașină ca iubitul ei, de data aceasta lucrurile au stat diferit. Iulia a sosit la petrecere cu o limuzină dedicată oaspeților importanți, dar a fost alături de iubitul ei pe tot parcursul serii. L-a filmat și i-a făcut fotografii în timp ce a tăiat tortul și i-a cântat „La mulți ani” alături de ceilalți invitați, potrivit presei indiene.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *