Scandal uriaș la Casa Regală. Meghan Markle și prințul Harry, umiliți crunt: “Au ajuns ca niște cerșetori”

Prințul Charles și Prințul William, acuzații grave la adresa lui Meghan Markle și Prințul Harry
Scandal uriaș la Casa Regală. Meghan Markle și prințul Harry, umiliți crunt: “Au ajuns ca niște cerșetori”

Este scandal uriaș la Casa Regală, după ce Prințul Charles și Prințul William au spus că Meghan Markle și Prințul Harry fac orice pentru bani. Mai mult decât atât, aceștia au fost comparați cu niște cerșetori.

Scandal uriaș la Casa Regală. Meghan Markle și prințul Harry, umiliți crunt

Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc în Statele Unite, acolo unde filmează un documentar pentru Netflix, cu numele de “Acasă cu Sussex”. Expertul regal, Richard Eden, crede că acest nou proiect va fi o lovitură uriașă pentru Sussex și brandul lor. În cadrul podcastului Palace Confidential, expertul a declarat că documentarul va avea un real succes, menționând că Netflix ar vrea să profite de imaginea și banii lui Prințul Harrry și ai lui Meghan Markle.

Prințul Charles și Prințul William, triști de întoarcerea Prințului Harry în Marea Britanie

Richard Eden a mai dezvăluit că referitor la întoarcerea Prințului Harry în Marea Britanie, Charles și William se declară “trist”, respectiv “furios și trist”. Prințul Charles și Prințul William sunt furioși pe Meghan Markle și pe Prințul Harry și susțin că fac orice pentru bani: “Au ajuns ca niște cerșetori”, scrie evz.ro.

Competiție între William și Harry

Potrivit unui prieten de-ai prințesei Diana, între Prințul Harry și Prințul William ar exista gelozie și competiție. Julia, care are o legătură strânsă cu Familia Regală, a publicat recent un citat, după ce a vorbit despre modul în care William și Harry au militat pentru o mai bună conștientizare a sănătății mintale.

„La rădăcina fracturii și a durerii din inima familiei, există adesea gelozie și competiție. Coboară în mizerie cu lupte inutile între frați”, a scris Julia Samuel, consilier și fondatoare a organizației caritabile Child Bereavement UK, al cărei patron este Prințul William.

Thomas, tatăl lui Meghan Markle, a suferit un AVC recent

Thomas Markle a ajuns de urgență la spital marți, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Potrivit fiicei celei mari a acestuia, bărbatul nu mai poate vorbi. La începutul lunii iunie, Thomas Markle trebuia să fie prezent la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

4.5 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.