Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, primele declarații despre revenirea la MasterChef. De ce au acceptat să se întoarcă la Pro TV

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, primele declarații despre revenirea la MasterChef. De ce au acceptat să se întoarcă la Pro TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la PRO TV, după plecarea de la Antena 1, revenind la show-ul culinar MasterChef România, în calitate de jurați ai sezonului 9. Cei trei chefi au făcut primele declarații despre acest subiect care a surprins pe toată lumea.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primele declarații după ce s-au întors la PRO TV

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au decis să revină la PRO TV, după 10 ani. În urmă cu puțin timp, cei trei chefi și-au motivat alegerea de a se întoarce la MasterChef România, făcând primele declarații.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a transmis Sorin Bontea.

„Prima noastră iubire și provocare”

La rândul său, Florin Dumitrescu a vorbit despre ce înseamnă întoarcerea la PRO TV, după 10 ani, în cadrul emisiunii MasterChef: „Este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”.

Pentru Cătălin Scărlătescu, revenirea la MasterChef este la fel ca întoarcerea la locurile natale: „Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut. MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *