Scenele din serialul Clanul care i-au provocat un sentiment ciudat Mariei Obretin: „A fost cumva ciudățel, nici nu mă recunoșteam” VIDEO EXCLUSIV

Ce provocare uriașă a trăit actrița: ”Sunt un om care își asumă personajul”

Maria Obretin a intrat în echipa serialului ”Clanul” în sezonul al doilea, când și-a făcut apariția Sofia, o văduvă care a venit să își răzbune soțul mafiot. De-a lungul acțiunii din serial, Maria Obretin a demonstrat că își merită titulatura de una dintre cele mai talentate tinere actrițe din România. Înainte de difuzarea sezonului final, Maria Obretin a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că sezonul trei a fost unul plin de încărcătură, dar și o provocare imensă pentru ea, din toate punctele de vedere.

Maria Obretin: „Primul sentiment a fost de claustrofobie”

Pe Maria Obretin am întâlnit-o la evenimentul de lansare a sezonului final ”Clanul”, acolo unde încerca să se bucure cât mai mult de prezenta tuturor actorilor din distribuție, actori pe care nu îi și întâlnește neapărat pe platourile de filmare.

”O să se lase cu lacrimi că este greu așa când te desparți de un personaj pe care l-ai făcut și pe care îl iubești. E greu și când te desparți de echipă. Întotdeauna, în orice proiect, e mult de lucru și ai treabă, iar atunci echipa se formează și este ca un zid zdravăn pe care te bazezi, atunci este greu să te desparți. Dar ce să facem?”, ne-a spus Maria Obretin despre faptul că în curând vor filma ultimul episod din acest serial.

Citește și: Cine este Maria Obretin, noua actriță din distribuția serialului „Clanul”: „Domnul George Mihăiță a fost cea mai plăcută surpriză” EXCLUSIV

Pentru actriță acest personaj a fost una dintre cele mai mari provocări din cariera ei, pe de-o parte din perspectiva acțiunilor personajului, iar de cealaltă parte a imaginii. Pentru a o întruchipa mai bine pe Sofia Constănțeana, regizorii au îmbătrânit-o pe Maria Obretin cu câțiva zeci de ani.

”Că tot mă întrebai cum de fac multe poze la eveniment, chiar vreau să fac multe poze ca să vadă oamenii că în realitate sunt în primul rând superbă, bine sunt și în film. Glumesc. Să vadă că sunt un copil în realitate. E o experiență foarte frumoasă să faci un personaj care nu seamănă cu tine, a cărei energie nu seamănă cu energia ta. A fost un exercițiu și pentru mine să fiu atât de așezată, de matură, de calculată. Era și firesc cumva să am alt tip de abordare pentru că în sezonul 2 când Sofia a apărut era de la egal la egal cu domnul Mihăiță care este Tătuțu și șeful Clanului pe București, și atunci nu puteam să mă duc eu ca o zuză. E firesc. Este o muncă pe care o faci. Deci a fost o experiență interesantă”, a mai completat amuzată actrița.

Maria Obretin a filmat îmbrăcată în straie de călugăriță

În sezonul trecut, telespectatorii au văzut-o pe Maria Obretin jucând în straie de călugăriță, însă una atipică, care se ascundea într-o biserică veche de dușmanii soțului ei. Actrița și-a asumat imediat personajul și noua imagine, însă mărturisește că filmările nu au fost deloc ușoare pentru ea.

”Primul sentiment pe care l-am trăit îmbrăcată în măicuță a fost de claustrofobie. Aveam tichiuța aia strânsă, dar nu vă imaginați, este ceva foarte greu de purtat pentru că ea stă lipită, tu arăți ca un hamster și nici nu prea auzi. Rugam pe oricine să dea sunetul puțin mai tare pentru că erau niște chestii pe acolo și nu auzeai. Era și cald de înțepeneai că secvențele alea au fost filmate prin iulie, ceva de genul. A fost cumva ciudățel, nici nu mă recunoșteam, adică era mare mare diferența. Dar asta este frumos și interesant la meseria asta”, a mai explicat Maria Obretin.

Cu toate că este o încărcătură aparte, ținând cont de toate detaliile, actrița recunoaște că nu a privit mai departe de rolul pe care îl avea de interpretat și că a privit hainele de călugăriță ca pe oricare obiect vestimentar din garderobă.

”Cred că niciunul dintre noi nu își cere scuze atunci când joacă un criminal sau o măicuță pentru că avem o școală, asta este meseria noastră și atunci indiferent de ce joci, tu înțelegi că ăsta este un exercițiu care durează de la ora 10 la ora 22 și atunci când se termină, se termină. Adică nu suntem nebuni să ne identificăm sau ceva de genul”.

Citește și: Prin ce a trecut Maria Obretin, Sofia din Clanul, până să ajungă la actorie: „Au fost ani mulți și grei în care am avut și alte joburi, ca să îmi permit să fiu actriță” EXCLUSIV

Singurul lucru care i-a dat oarecum fiori a fost legat mai mult de locul în care s-au filmat scenele cu ea întruchipând o călugăriță.

”Cred că mai degrabă atmosfera, că filmam într-un cimitir, că filmam într-o veche biserică îți dădea o stare, era ceva acolo, evident. Dar până în final sunt un om care își asumă personajul. Eram ok”, a mai completat Maria Obretin pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *