Schimb de replici între Tavi Clonda și Gabriela Cristea: “Cine e amantul?”. Fanilor nu le-a venit să creadă ce aud

Fanii au rămas uimiți când au auzit schimbul de replici dintre cei doi

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au unit destinele în urmă cu opt ani de zile și au împreună două fetițe minunate, Iris și Victoria. Cei doi se înțeleg de minune și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. În plus, aceștia se bucură de un număr uriaș de fani pe rețelele sociale care le urmăresc activitatea. Recent, internauții au surprins un schimb de replici uimitor între cei doi soți!

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, schimb de replici uimitor pe internet

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți de opt ani de zile și formează unul dintre cuplurile mondene extrem de apreciate. Cei doi se înțeleg de minune și au împreună două fetițe superbe, Iris și Victoria, care sunt centrul universului lor.

Însă, din când în când, artistul și frumoasa prezentatoare de televiziune ajung în atenția tuturor prin prisma a ceea ce spun sau fac în mediul online, mai în glumă, mai în serios.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt extrem de activi pe rețelele sociale și îi țin la curent pe urmăritorii lor cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor. De curând, cântărețul a vrut să le arate acestora cum se relaxează soția sa în piscina superbă, pe care aceștia și-au construit-o acasă.

La un moment dat, el a întrebat-o pe partanera sa cine este responsabil cu întreținerea piscinei, iar răspunul i-a șocat până și pe internauți. Iată schimbul de replici amuzant dintre cei doi soți:

”Tavi Clonda: Iubire, sari un pic să vedem că ai costumul de baie pe tine. Nu se vede, aprinde luminile alea din lateral.

Gabriela Cristea: Dar de ce, crezi că sunt dezbrăcată?

Tavi Clonda: Nu, dar să nu fie comentarii aiurea. Bine, măi, hai că vin eu. Uite, eu cum m-am mișcat s-a aprins lumina și tu ai plecat. Băi, băiatule, soția niciodată nu face cum vrei tu, e nebunie.

Hai, iubire, că vin eu pe lângă tine, că e jale cu tine. Ia uite cum se aprind la mine. Și mai am ceva să vă spun. Nevastă-mea e în concediu, e seara acasă, mi se pare incredibil. Nu mai are live-ul ăla de zi cu zi.

Gabriela Cristea: O lună și două săptămâni am concediu.

Tavi Clonda: Bravo, felicitări. Felicitări și mie, că nu mai puteam.

Tavi Clonda: Iubire, cine are grijă de pisina asta? Să spui celor care ne privesc.

Gabriela Cristea: Amantul meu, piscinarul.

Tavi Clonda: Cine e amantul piscinarul? Da, nu le spune, bine.

Gabriela Cristea: Tu, iubirea mea.”

Citește și Gabriela Cristea a chemat poliția. Ce a pățit vedeta Antena Stars: “E a nu știu câta oară când fac asta”!

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Momente de panică pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Ce au pățit cei doi în vacanță

În prezent, Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt în Grecia, acolo unde se bucură de mare și plajă. Numai că țara elenă a fost afectată serios de incendiile de vegetație, iar fanii celor două vedete s-au îngrijorat în privința lor.

Pentru a-i liniști pe internauți, prezentatoarea TV a precizat că ea și soțul ei sunt cazați într-un loc sigur, dar cu toate astea, au trecut prin momente de panică atunci când au intrat pe autostradă și au văzut mașinile de pompieri.

“Au fost multe mesaje primite din partea voastră și foarte mulți dintre voi care îmi spuneau: Sunteți în vacanță acolo și arde Grecia. Într-adevăr, sunt multe zone, dar și zone în care situația este foarte bună, nu sunt incendii, slavă Domnului.

Din fericire, în locul unde suntem noi totul e sigur. Ieri am intrat pe autostradă, pentru că am fost la o plajă și am văzut mai multe mașini de pompieri care mergeau spre o locație, vă dați seama că ne-a luat un pic inima.

Tocmai asta m-a și determinat să fac videoul ăsta, pentru că primesc multe mesaje din partea voastră și parcă atunci m-am trezit un pic la realitate”, a transmis bruneta în mediul online.

Citește și Secretul celui mai delicios frappe. Gabriela Cristea a dezvăluit rețeta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.9 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *