Schimbare uriaşă în viaţa lui Ştefan Stan. Soţia şi fiicele sale vor pleca definitiv din ţară: „România nu este ceea ce trebuie” EXCLUSIV

Ștefan Stan are o căsnicie fericită, însă pentru binele familiei sale a luat o decizie radicală. Artistul ne-a dezvăluit detalii surprinzătoare despre planurile sale de viitor.
Schimbare uriaşă în viaţa lui Ştefan Stan. Soţia şi fiicele sale vor pleca definitiv din ţară: România nu este ceea ce trebuie EXCLUSIV

Ștefan Stan, primul câștigător al concursului ”Vocea României”, și partenera lui de viață, Simona, formează un cuplu de vis. Sunt extrem de uniți și s-au bucurat, de curând, de botezul micuței Mira. Cântărețul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre creștinarea fiicei sale, dar și despre schimbarea din viața de familie.

Micuța Mira a fost creștinată la Parohia Romano-catolică „Adormirea Maicii Domnului”
Micuța Mira a fost creștinată la Parohia Romano-catolică „Adormirea Maicii Domnului”

Ștefan Stan, dezvăluiri despre botezul micuței Mira

Micuța Mira a fost creștinată la Parohia Romano-catolică „Adormirea Maicii Domnului”, la fel ca surioara ei mai mare, Elif. Ștefan Stan ne-a povestit că nu a ținut neapărat să respecte tradiția, însă botezul a fost organizat mai repede. Motivul? Pe lângă faptul că urmează Postul Paștelui, familia lui o să treacă prin câteva schimbări.

„A fost foarte tare, emoții au fost ca la primul botez. Nu am vrut să respectăm (n.r. tradiția cu aceeași biserică, la fel ca la primul botez), doar că a fost o chestie impusă. La primul botez ne aflam în pandemie și nu aveam cum să facem mai mult decât ce am făcut, în biserică, alături de câțiva apropiați. Acum, urmează Postul Paștelui și am fost cumva obligați să facem mai devreme botezul Mirei pentru că urmează câteva schimbări majore în familie”.

Ștefan Stan a ținut să își creștineze fiica înainte de Postul Paștelui
Ștefan Stan a ținut să își creștineze fiica înainte de Postul Paștelui

Cum este viața în patru pentru Ștefan Stan

Ștefan și Simona Stan au devenit părinți pentru a doua oară, când micuța Mira Maria a venit pe lume. Cântărețul este un tătic dedicat, astfel că se bucură de orice clipă petrecută alături de fiicele sale. Viața artistului este aglomerată, însă plină de momente frumoase:

„Aglomerată și fericită (râde). Este o bucurie și o plăcere să le văd lângă mine, să îmi facă ziua mai frumoasă”.

Cu fiica cea mare, Elif
Cu fiica cea mare, Elif

„Este o nouă schimbare majoră, deloc fericită”

Ștefan Stan este un bărbat împlinit, având două fiice și o parteneră care îl face fericit. El și Simona au luat o decizie surprinzătoare pentru viața de familie, însă sunt extrem de uniți și nu își fac griji cu privire la viitor. Simona și cele două fiice ale starului, Mira și Elif, vor pleca din România:

„După cum spuneam, urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră, așa că toată asta cu „tot timpul meu liber” o să intervină de săptămâna viitoare pentru că fetele vor pleca de lângă mine definitiv și o să fac eu naveta între locul unde se vor duce ele și acasă. Nu știe nimeni, este o nouă schimbare majoră, deloc fericită. Totuși, pentru viitorul lor, consider că România nu este ceea ce trebuie. Suntem foarte uniți, putem lua decizii de genul acesta. Indiferent de cât de grea ar fi distanța între noi doi (n.r. el și soția sa), consider că, la urma urmei, există avioane, mă urc într-un avion, merg la ele, stau 3-4 zile, mă întorc înapoi și îmi fac treburile”.

Ce sfaturi are pentru o relație fericită

Într-o perioadă în care despărțirile și divorțurile sunt la ordinea zilei, Ștefan Stan a reușit să își construiască o viață de cuplu înfloritoare alături de mama fetițelor sale. Cântărețul ne-a oferit câteva sfaturi de aur pentru o relație cât mai frumoasă:

„Respect și încredere. Nimeni nu trebuie să facă niciun compromis față de persoana de lângă el, trebuie, pur și simplu, să fie acceptat așa cum este. Tu trebuie să îți accepți soțul așa cum este, fără să îi impui sau să îl forțezi să se schimbe anumite lucruri. Și viceversa. Multe cupluri se destramă tocmai din cauza faptului că există gelozia, aceasta fiind dovada supremă a lipsei de iubire. Dragostea reprezintă respect și încredere”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.5 103 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *