Schimbarea de look făcută de Laura Cosoi, la început de primăvară. Fanii au fost cuceriți pe loc: “Superbă! Sigur ai dat startul unui trend nou” FOTO

Iată cum arată acum vedeta!

Laura Cosoi și-a surprins fanii din mediul online cu o schimbare de look. La început de primăvară, îndrăgita actriță și-a vopsit părul, iar noua culoare o prinde foarte bine. Partenera de viață a lui Cosmin Curticăpean a primit foarte multe aprecieri din partea internauților. Iată cum arată vedeta!

Laura Cosoi, schimbare de look. Cum arată actrița, după ce și-a vopsit părul

Laura Cosoi nu mai are nevoie de nicio prezentare. În vârstă de 42 de ani, este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară.

La început de primăvară, ea a luat o decizie radicală, aceea de a-și schimba look-ul. Vedeta și-a vopsit părul și este tare mulțumită de rezultat, iar din imaginile pe care le-a postat în mediul online se poate observa faptul că noua nuanță o prinde foarte bine.

”Mi-am schimbat nuanța de blond”

La fel ca multe alte vedete de la noi din țară, Laura Cosoi își ține fanii la curent cu toate momentele importante din viața ei.

De această dată, soția lui Cosmin Curticăpean a hotărât să-și schimbe nuanța de blond părului. În plus, actrița a decis să-și lase breton, lucru care i-a luat prin surprindere pe fani.

”Mi-am schimbat nuanța de blond și mi-am făcut și-un breton”, a transmis Laura Cosoi pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și Laura Cosoi, mărturisiri surprinzătoare despre numele celui de-al patrulea copil: „L-am visat. Mi l-a spus”!

Cum au reacționat fanii vedetei

Cum era și de așteptat, reacțiile admiratorilor nu au întârziat să își facă apariția. Imaginile postate de actriță au primit numeroase aprecieri, iar mulți dintre utilizatori au ținut să o felicite pentru decizia de a-și schimba look-ul. Iată doar câteva dintre comentariile internauților:

  • ”Superbă! O culoare unicată! Sigur ai dat startul unui trend nou de “peach”
  • ”Ce frumoasă ești”
  • ”Superbă!!!! Atât de bine te prinde! Te întinerește, iar bretonul te copilărește! Superbă schinbare de look!”
  • ”Ce frumos îți complimentează trăsăturile culoarea și freza asta. Ești superbă și feminină!”
  • ”Îți stă foarte bine cu breton! Ești foarte frumoasă fetiță! Bravo!”

Te-ar mai putea interesa și Imagini de colecție cu Laura Cosoi. Ți-o mai amintești cum era la început de carieră? Blondă, șatenă sau roșcată, a făcut mereu furori cu frumusețea ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *