Schimbarea de look făcută de Simona Halep la început de primăvară. Nu ai mai văzut-o așa! Cum arată acum

Vezi ce schimbare de look şi-a făcut Simona Halep!

Simona Halep nu traversează cea mai strălucită perioadă din viața ei, fiind în așteptarea verdictului de la TAS, care îi poate încheia cariera în tenis. Cu toate astea, sportiva pare să fie cu moralul ridicat. Chiar de curând, ea a decis să-și schimbe look-ul radical. Iată cum arată acum jucătoarea de tenis din Constanța. Nici măcar apropiații nu ar recunoaște-o!

Simona Halep, de nerecunoscut. Sportiva și-a schimbat look-ul

În urmă cu circa o lună de zile, Simona Halep a fost în Elveția, acolo unde a fost audiată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), în legătură cu suspendarea de patru ani pe care a primit-o din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA) pentru dopaj.

Până la ora scrierii acestui articol, însă, jucătoarea de tenis din Constanța nu a primit verdictul din partea judecătorilor. Totuși, ea pare să fie optimistă, ținând cont de ultima decizie luată.

Cele mai recente imagini cu Simona Halep

La început de primăvară, sportiva din Constanța a hotărât să-și schimbe nuanța părului. Ea a renunţat la blond şi s-a făcut şaten închis, şocându-şi pur şi simplu admiratorii din mediul online.

Ea a postat pe rețelele sociale o fotografie la ieșirea din salonul de înfrumusețare, iar internauții au rămas fără cuvinte. Este pentru prima oară când Simona Halep recurge la o astfel de schimbare radicală.

Citește și “Coșmarul meu s-a terminat”: Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Cui a mulțumit sportiva!

Simona Halep, mesaj optimist la finalul audierilor de la TAS

După ce s-au încheiat audierile de la TAS, Simona Halep a transmis un mesaj optimist pe Internet. Sportiva a mărturisit că așteaptă decizia judecătorilor cu capul sus. De asemenea, fostul lider mondial a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o în cea mai grea perioadă din viaţa sa.

”Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a terminat. Am avut şansa de a-mi prezenta apărarea în faţa TAS, de a demonstra că nu am recurs niciodată la niciun fel de dopaj. Este ceea ce am declarat din prima zi în care am fost acuzată.

Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor, foştilor jucători, legendelor acestui sport, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru sprijinul vostru extraordinar, pentru toate mesajele şi videoclipurile pe care le-aţi făcut pentru mine în această perioadă grea pe care am trăit-o.

Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată. Acest sprijin a însemnat foarte mult pentru mine şi mi-a dat puterea de a continua să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul!”, a transmis Simona Halep.

Citește și Primul mesaj transmis în procesul de dopaj al Simonei Halep. Ce a anunțat TAS în urma audierilor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *