Se machiază sau nu fiica de 13 ani a lui Mihai Albu? Designerul le închide gura cârcotașilor: ”Am analizat pozele” EXCLUSIV

”După vârsta de 15 ani poate să experimenteze”

Designerul de talie internațională Mihai Albu a postat pe conturile sociale câteva fotografii cu fiica lui, Mikaela Albu (13 ani), de la petrecerea organizată de Iulia Albu. Internauții s-au tot întrebat dacă Mikaela a fost machiată, căci, din poze, așa pare. În interviul exclusiv pentru Ego.ro, Mihai Albu ne-a vorbit despre look-ul fiicei lui care a stârnit atâtea controverse: ”Am mărit pozele, cred că s-au folosit filtre de fotografie pe care le pune la dispoziție Instagram”. Designerul ne-a mai vorbit și despre mama lui, care recent a fost externată, despre modelele de ghete care se poartă în acest sezon, dar și despre eforturile uriașe de a rezista pe piață cu celebra sa firmă de încălțăminte.

”Filtrele acestea le folosesc multe femei, îți dau un aspect de față de păpușă”

Mihai Albu s-a trezit, pe Facebook, cu zeci de întrebări din partea internauților, curioși să afle dacă fiica lui, Mikaela Albu, a fost machiată, la petrecerea de ziua ei, așa cum pare din fotografii. În exclusivitate pentru Ego.ro, designerul de încălțăminte a dorit să clarifice lucrurile:

”Am mărit pozele, cred că a folosit filtre de fotografie pe care le pune la dispoziție Instagram. Filtrele acestea le folosesc multe femei, îți dau un aspect de față de păpușă, aceste efecte substituie machiajul, dar ea nu are farduri pe față. Nu a fost copilul machiat, cred că s-au folosit filtre. După părerea mea, cred că de la vârsta de 15 ani ar putea să experimenteze, să se joace cu fardurile, să încerce, să facă probe. O adolescentă poate să experimenteze acasă, treptat, un contur de ochi, puțină pudră. Încet-încet. Acum a fost și o ocazie specială, ar fi putut să încerce ceva, era un eveniment de zi, într-un parc. Mikaela seamănă și cu mine, nu doar cu mama ei. Asta văd eu și îmi spun și alții. Are destule de la mine, conturul feței, proporția nasului, forma gurii, privirea, arcuirea sprâncenelor. Da, aduce și cu mine, în pozele cu mine de la vârsta ei semănăm foarte bine”.

Se machiază sau nu fiica de 13 ani a lui Mihai Albu?
Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu

Mihai Albu și-a externat recent mama: ”Acum e țintuită la pat!”

Mihai Albu are mari emoții pentru mama lui, în vârstă de 94 de ani, care recent a fost externată:

”Mama nu e foarte bine, a fost și în spital, am adus-o acasă, e mai mult ținuită la pat. A avut o cădere de săruri și de minerale, a fost pe perfuzii, e foarte slăbită. Mama e super ok la minte, dar corpul nu o mai ajută. Fizic este căzută destul de tare, merge în cadru, a avut operația la șold de acum patru ani, s-a șubrezit mult musculatura. Mă ocup de mama, locuim împreună, mai am pe cineva care vede de ea, mi-am redus mult și programul de la atelier pentru că trebuie să ajung repede acasă. Nu mai pot sta la atelier ca înainte, câte 12 ore. Femeia care o îngrijește vine la ora 9.30 și pleacă la ora 17.00, când eu trebuie să fiu acasă. Mi se pare normal să mă ocup de ea”, ne-a mai declarat Mihai Albu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Ce modele se poartă în acest sezon. În vogă sunt ciocatele cu cristale

Mihai Albu ne-a vorbit și despre actuala sa colecție de încălțăminte. La mare căutare sunt ghetuțele, care pot fi purtate și la o ținută mai elegantă, nu doar la plimbare, mai ales ciocatele cu cristale. Designerul a lansat și o colecție care poartă numele fiicei lui:

”La Colecția Mika am două stiluri de ghete, gen western boots, trei modele, și patru modele, gen kombat boots, adică ghete rotunde în față, sunt de toată ziua, colecție de stradă. Fac și pentru mărimea 35, se pot încălța și adolescentele, prețurile sunt undeva în jur de 500-600 de lei. Am și linia de ghete și de cizme cu tocuri semiînalte și înalte, potrivite pentru Crăciun și Revelion. Ghetele cu toc se pretează foarte bine la evenimentele de Anul Nou”.

Se machiază sau nu fiica de 13 ani a lui Mihai Albu?
Mihai Albu și fiica sa

Cum reușește să mențină prețurile la încălțăminte, după valul de scumpiri

Designerul face mari eforturi, acum, odată cu noul val de scumpiri, să mențină prețurile la încălțăminte și să-și păstreze clientela:

”Nu mai am toți angajații, ci doar 12 persoane. Nu am CTC, eu controlez produsele. Dacă nu-mi place cum a ieșit un model, va rămâne la nivel de model de probă. Încerc că mă descurc neschimbând prețurile, ci tăind din cheltuieli. Nu mai sunt problemele din pandemie, când femeile nu aveau unde să le poarte, acum au unde să poarte pantofi eleganți, dar nu mai sunt bani pe piață”, ni s-a mai confesat designerul care figurează în ”Cartea Recordurilor” cu pantofii cu toc înalt de 37 cm.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *