Secrete de seducție. Cum faci un bărbat să se îndrăgostească nebunește de tine și să te caute mereu

Cum trebuie să te comporți cu iubitul tău, ca acesta să fie mereu interesat de tine.
Secrete de seducție. Cum faci un bărbat să se îndrăgostească nebunește de tine și să te caute mereu

Secrete de seducție infailibile, care funcționează întotdeauna. Chiar dacă ești într-o relație, încearcă să îi menții interesul aprins pentru mai mult timp. Pune în practică aceste secrete de seducție și iubitul tău va căuta cu disperare.

Fă toate aceste lucruri cu stil, fără a înceta să fii tu însuți, fără a te umili și, bineînțeles, fără a depăși nicio limită a standardelor tale. Asigură-te că merită să lupți pentru această persoană și dacă într-adevăr o vrei alături de tine, iată cum ar trebui să te comporți. Cum faci un bărbat să se îndrăgotească nebunește de tine și să te caute mereu.

Secrete de seducție

1. Fii independentă

Arată că ești o persoană ocupată, făcând lucruri reale și importante, fără să te prefaci. Acest lucru îi va da de gândit și te va privi cu alți ochi. O să înțeleagă că ești o femeie independentă și că nu se poate juca cu tine, din moment ce nu depinzi de el sau de nimeni altcineva.

2. Nu răspunde imediat

Reprimă acea dorință de a răspunde după primul apel atunci când te sună. Nu fii una dintre acele iubite care stau mereu cu ochii pe telefon, așteaptând ca el să sune. Când sună telefonul, așteaptă cel puțin 15 secunde pentru a răspunde. Este bine să-i dai impresia că ai și alte lucruri de făcut și că nu stai mereu să te gândești la el. Arată-i interesul tău, dar gradual și astfel va înțelege că trebuie să te caute mereu pentru a fi în lista ta de priorități.

3. Fă-ți timp să te vezi cu prietenii tăi

Chiar dacă ai un nou iubit, asta nu înseamnă că trebuie să uiți de prietenii tăi. În plus, acesta este un mod de a ști cât de posesiv este el. Nu face greșeala ca, pentru a ieși la film ca înainte, trebuie să-ți iei iubitul, sau mai rău, trebuie să ceri voie. Trebuie doar să-i spui că într-o zi te întâlnești cu prietenii tăi și atât.

Aceasta este, de asemenea, o modalitate de a afla dacă partenerul tău înțelege planurile tale. La fel, același lucru este valabil dacă el îți spune că se vede cu băieții. Trebuie să aveți încredere unul în celălalt, aceasta este baza oricărei relații sănătoase.

4. Simte-te bine și singură

Felul în care trăiești și te bucuri de viață nu trebuie să depindă de partenerul tău. Fericirea ta depinde doar de tine, nu de cealaltă persoană. Nu îi trimite mesaje la fiecare 5 minute și nu-l mai suna din când în când doar pentru a vedea ce face. Simte-te bine și singură, făcând lucrurile care îți plac. Citește o carte, ascultă muzică sau mergi la cumpărături. Nu îți schimba radical stilul de viață când apare un nou iubit în preajmă.

5. Atenție la rețelele sociale

În zilele noastre, unele persoane care au conturi pe rețelele de socializare tind să expună prea mult din viața personală. Pentru a trăi în armonie, ar fi bine să nu urmezi acest trend. Dacă te-ai supărat pe iubitul tău, nu începe să scrii lucruri negative vorbindu-l de rău. Mai târziu s-ar putea să regreți acest acces de furie. Orice conflict sau situație tensionată se rezolvă între voi, fără a-i amesteca și pe alții.

Citește și cum poți face un bărbat să te divinizeze. Trucuri de seducție pe care orice femeie trebuie să le știe

7.1 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.