Secretele Carminei, fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluite chiar de mama ei: „Nu o interesează părerea lumii absolut deloc. E o fată descurcăreaţă”

De dragul fetiței pe care o are cu Liviu Vârciu, Ami Teiceanu a preferat să fie mama perfectă și să refuze celebritatea
Secretele Carminei, fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluite chiar de mama ei: Nu o interesează părerea lumii absolut deloc. E o fată descurcăreaţă

Ami Teiceanu și-a crescut singură fiica, pe Carmina, pentru care s-a sacrificat. Aceasta a avut grijă ca fata pe care o are împreună cu Liviu Vârciu să se bucure de tot ce este mai bun. Bruneta a refuzat ofertele care i-au fost făcute pentru a deveni celebră, dorindu-și doar să petreacă timp cu fiica ei în liniște.

Ami Teiceanu: „Eu îmi doream doar să îmi cresc copilul în liniște”

Momentan, Carmina se află la Arad, ținând cont că face facultatea online. Ami Teiceanu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru ego.ro, că, în curând, Carmina o să se bucure de apartamentul ei din București, cumpărat cu ajutorul tatălui său, Liviu Vârciu. De asemenea, bruneta ne-a mărturisit că fiica ei seamănă perfect cu starul de televiziune.

Reporter ego.ro: Carmina nu a mai plecat la București, a rămas în Arad, ținând cont că facultatea e online. Simte că pierde ceva sau e bucuroasă pentru că a rămas în orașul natal?

Ami Teiceanu: E bucuroasă pentru că poate sta acasă cu cei dragi și cu mine. Nu simte că pierde ceva, doar că pierde experiența de student și frumoasele peripeții ale studenției.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami Teiceanu, par ca două surori
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami Teiceanu, par ca două surori

Te bucuri că a rămas acasă?

Ami Teiceanu: Normal că mă bucur. Încerc să mă obișnuiesc cu greu pentru momentul în care ea va trebui să își ia zborul, dar acestea sunt etapele vieții. Până atunci, mă bucur de timpul petrecut cu ea.

Fosta iubită a lui Liviu Vârciu: „Prietenii îmi spun că a fost o prostie să refuz atât de multe oferte”

Spuneai că Liviu o să îi cumpere un apartament în Capitală. S-a concretizat acest lucru?

Ami Teiceanu: În legătură cu apartamentul, au fost suișuri și coborâșuri. Dar, în final, să zicem că în scurt timp va fi gata pentru Carmina.

Ai avut numeroase oferte pentru a deveni cunoscută. De ce le-ai refuzat?

Ami Teiceanu: Mereu am vrut să îmi țin viața privată departe de lumina reflectoarelor. Prietenii îmi spun că a fost o prostie să refuz atât de multe oferte, dar eu îmi doream doar să îmi cresc copilul în liniște, departe de zgomotele televizorului.

Carmina este o tânără superbă și inteligentă. Din punct de vedere al comportamentului, unde seamănă cu tine și unde seamănă cu Liviu?

Ami Teiceanu: Da, este! Este o fată descurcăreață, are simțul umorului și este foarte dezinvoltă. Nu o interesează părerea lumii absolut deloc, face ce îi place fără să îi pese de ce ar spune lumea. Comportamentul, temperamentul, până și expresiile faciale sunt ale lui Liviu. De la el le-a luat pe acestea, iar de la mine pot spune că a luat atitudinea, inteligența și o mică parte din caracter pentru că este un copil puternic.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami Teiceanu, se înțeleg perfect
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami Teiceanu, se înțeleg perfect

Sfaturi pentru fata lui Liviu Vârciu: „Să nu se lase copleșită de valul iubirii adolescentine”

Consideri că faima tatălui o să o ajute pe Carmina?

Ami Teiceanu: Eu am învățat-o de când era mică să fie independentă și să fie cunoscută pe spatele ei. Normal că în unele situații se poate ajuta de tatăl ei, iar el o să o ajute pentru că, până la urmă, este tatăl ei și e normal să o ajute.

Ce ai sfătuit-o pe fiica ta atunci când a venit vorba despre relații?

Ami Teiceanu: Mereu am sfătuit-o cu cele mai bune idei ale mele având în vedere relațiile. În mod principal, să nu se lase pe ea pentru cineva anume și să își creeze o carieră, să nu se lase copleșită de valul iubirii adolescentine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *