Secretele Teonei Stavarachi, personajul principal din serialul Groapa de la Pro TV. Cui îi datorează totul, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Actrița este încântată de acest proiect

Începând cu luna septembrie, Pro Tv va difuza un nou serial care îi va ține pe telespectatori în suspans, ”Groapa”, producție care este filmată în totalitate în orașul Giurgiu. Personajele principale ale acestei povești sunt Daniel Nuță și Teona Stavarachi, cea din urmă fiind o tânără artistă la început de drum, în care producătorii văd mare potențial. Interpreta personajului Alma a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că acest serial este cel mai mare proiect al ei de când a terminat facultatea și că se bucură că în liceu și-a ales acest drum, actoria.

Teona Stavarachi, despre rolul din serialul Groapa de la Pro TV

Daniel Nuță și Teona Stavarachi sunt cei care interpretează personajele principale, Sasha și Alma. În timp ce Daniel Nuță povestea, într-un interviu oferit pentru EGO.ro, că personajul său este unul extrem de captivant, care are toate ingredientele pentru a ajunge la inimile telespectatorilor, Teonei Stavarachi îi este greu să pună o etichetă anume rolului său din serialul ”Groapa”.

”Tot ce pot să zic este că, pe lângă faptul că sunt bună, în esență noi cu toții suntem buni, dar avem și ceva rău în noi. Acum depinde fiecare cum vede partea aia rea. Sunt fată bună, dar acum vom vedea pe parcursul serialului dacă voi fi fraierită sau nu. În principiu sunt de treabă, există și un soi de naivitate, dar care mai degrabă se traduce într-o mică înconștiență așa, că se aruncă cu capul înainte în tot felul de lucruri și se lasă condusă de niște sentimente puternice și dorințe. Eu sper să nu ajungă prost din cauza asta”, ne-a declarat amuzată tânăra, completând că a ajuns la casting ca orice alt actor, după ce a primit un telefon de la directorul de casting, Domnica Cârciumaru.

”M-a sunat doamna Domnica Cârciumaru, căreia îi mulțumesc din tot sufletul meu de altfel, că fără dumneaei nu aș fi fost aici. M-a sunat, i-am zis că vin, nu am zis că să văd dacă am loc în agendă, că nu e ca și cum agenda mea e plină, bubuie, adică în timp ce sunt aici eu mai sunt în 3 locuri. Nu e chiar așa. Abia am terminat facultatea, nu e chiar prima mea experiență mare, dar după ce am terminat studiile, e primul proiect care a venit așa direct. M-a luat în brațe și eu pe el și ne ținem strâns”, a explicat actrița.

”Îmi plăcea zona asta artistică”

Teona Stavarachi a fost acel student pandemic, care a trebuit să-și dea o parte din examene pe Zoom, un lucru destul de neobișnuit pentru studenții de la UNATC, în condițiile în care această facultate implică mai mult proiecte practice.

”Am prins cam un an de pandemie, bine mai mult un semestru a fost chiar acolo, doar online, în care e ciudat să faci pe Zoom, un pic contra firii și normalului, dar ne-am descurcat într-un final. A fost și aia o etapă și cred că ne-a ajutat într-un alt fel decât profesional”, ne-a mai povestit Teona, completând că facultatea a venit ca un bonus, căci din liceu și-a dat seama de drumul ei profesional și a început să aibă proiecte artistice încă din adolescență.

”Cred că prin liceu mi-am dat seama. Nu știu dacă am fost neapărat copilul ăla care făcea spectacole prin casă, adică nu cred că mă gândeam pe atunci și nici nu mă gândesc nici acum dacă așa eram sau nu, habar nu am. În schimb, îmi plăcea să cânt la chitară, îmi plăcea să desenez, dar mă lăsam de ele foarte repede, adică renunțam. Îmi plăcea zona asta artistică, dar nu găseam eu exact ce să-mi placă. Și auzisem de o trupă în liceu și am zis că trebuie să încerc și asta, așa că am ajuns acolo și de acolo nu am mai plecat. Văd că mă ține și ‘Doamne ajută’ să mă țină până nu mai pot”.

Citește și Cine este actorul din spatele personajului principal Sandu Valahul din serialul ”Groapa”

Ce are în plan

Admiratorii tinerei au putut să o vadă în filmul ”Ramon”, produs de Pavel Bartoș, însă nu are ne-ar fi mirarea ca, cât de curând, să o vedem și în alte proiecte de mare anvergură, chiar și în musical-uri celebre, mai ales că tânăra se declară extrem de atrasă și de partea muzicală.

”Dacă mă pun la punct, că experiență și cursuri de canto nu am. Dacă mă pun la punct, imediat ce mi se eliberează programul, dar sper să nu se elibereze prea curând, probabil că o să mă duc și la musical-uri. Îmi place și zona asta, îmi place să cânt mai mult cu vocea, dar mă binedispune”, a mai completat Teona Stavarachi pentru EGO.ro.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 20 Mai 2024. Nativul Taur își va transmite nemulțumirea fără să se concentreze asupra...
Horoscop Zilnic Luni 20 Mai 2024. Săgetătorii au o zi plină, Taurilor le recomandam azi...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *