Secretul Alinei Sorescu, după divorţul de Alexandru Ciucu. Apropiaţii au dat-o de gol

Secretul din spatele divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Secretul Alinei Sorescu, după divorţul de Alexandru Ciucu. Apropiaţii au dat-o de gol

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Artista este cea care a depus actele de divorț, iar el este cel care a cerut o ordonanță președințială pentru ca domiciliul copiilor să rămână la el, dar se pare că lucrurile s-au schimbat între ei de mai mulți ani.

Ce se ascunde în spatele acestui divorț?

Conform unor surse playtech.ro, lucrurile s-ar fi schimbat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu de mai mulți ani. „Pozau” într-o familie fericită, însă încă de când fetița cea mică a împlinit un an, mai exact în anul 2017, ei nu s-ar mai fi înțeles. Se pare că, în timp, relația dintre cei doi s-a destrămat și s-a ajuns la despărțire.

De ce a depus Alina Sorescu actele de divorț?

Alina Sorescu a declarat că a depus actele de divorț la începutul anului. Potrivit aceleiași surse, cunoscutei artiste i-ar fi fost teamă să se despartă până acum deoarece credea că nu se va descurca din punct de vedere financiar. De asemenea, Alina Sorescu și-ar fi găsit deja pe altcineva.

“Cel mai probabil bărbatul cu care este acum, și pe care îl ține în continuare secret, i-a dat forța să ia această decizie. Ea nu vorbește clar despre un iubit, însă se vede pe ea că este cu cineva.

Este mult mai atentă cu ea, se aranjează mai mult, se pune mai mult în evidență, ceea ce nu făcea când era cu Alex. Zâmbește mai mult și se vede că este decisă să pună capăt acestei relații. Dar nu se știe niciodată. Poate că se vor împăca”, au spus surse apropiate Alinei Sorescu pentru playtech.ro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au făcut o nuntă grandioasă în 2010. Aceștia au împreună două fetițe. La începutul anul 2022, artista a mers la judecătorie și a depus actele de divorț, însă momentan nu a avut loc nicio înfățișare. Pe de altă parte, pentru ordonanța președințială cerută de Alexandru Ciucu cu privire la domiciliul fetițelor, prima înfățișare a fost pe 3 mai, atunci când el a fost văzut la judecătoria Buftea.

Momentan, doar Alina a făcut declarații cu privire la ceea ce se întâmplă.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având in vedere ca au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește si să le educ armonios, ca si pana acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, este mesajul publicat de ea, la scurt timp după ce s-a aflat că ea și Alexandru Ciucu divorțează.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
6.2 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Veronica Crețu

    Eu consider că Amalia Belatoni nu are ce căuta la emisiunea Acces direct.Ea mai mult încurcă discuțiile, le combină cu ce se întâmplă în Italia ,ceeace nu ne prea interesează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *