Secretul Andrei după ce a slăbit. Cum își menține greutatea: “Ard mii de calorii”

Andra, detalii despre cum se menține in formă: "Eu mă simt minunat"
Secretul Andrei după ce a slăbit. Cum își menține greutatea: “Ard mii de calorii”

Andra a slăbit după perioada de pandemie, de când și-a reluat activitatea. Vedeta a dezvăluit ce o ajută acum să se mențină în formă. De asemenea, are și un sfat pentru toate femeile care vor neapărat să ajungă la 90-60-90.

Secretul Andrei după ce a slăbit. Cum arde mii de calorii

Andra dezvăluia în pandemie că a ajuns la 70 de kilograme, însă imediat după ce lucrurile au revenit la normal vedeta și-a revenit în formă. Recent, a spus ce o ajută să își mențină greutatea și cât de bine se simte în pielea ei.

“Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel”, a spus Andra pentru viva.ro.

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță

Andra, mesaj pentru femei: “Nu suntem obiecte decorative”

Andra a transmis și un mesaj cu privire la dorința femeilor de a avea 90-60-90. Artista susține că femeile trebuie să fie apreciate pentru calitățile pe care le au, astfel e nevoie ca în jurul lor să fie persoane care nu văd doar “ambalajul”.

„Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar ‘ambalajul’”, a mai spus Andra pentru sursa citată.

Andra, despre cât de greu i-a fost în perioada pandemiei

Andra, la fel ca toți ceilalți artiști, a stat departe de scenă o perioadă, în pandemie. Acum, că lucrurile au revenit la normal, artista spune că acum are mult mai multă energie pe scenă. Abia aștepta să cânte din nou în fața oamenilor.

“Mi-a fost dor să urc pe scenă, dar, cât s-a putut, nu am stat departe de studio. Am înregistrat, am repetat, am compus. Mi-am lăsat mintea să zboare liberă și mi-a făcut bine. Cred că se vede când am un concert acum: am multă energie! Și în curând voi putea lansa noi materiale, noi piese”, spune Andra.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *