Secretul aparițiilor fabuloase ale lui Kate Middleton. Așa se explică cum reușește soția prințului William să arate mereu perfect în public

Kate Middleton a devenit soția Prințului William pe data de 29 aprilie 2011. Viitorul rege pare extrem de fericit alături de partenera sa, lucru care nu este de mirare având în vedere frumuseţea şi calităţile Prințesei de Wales. Nu de puține ori, aceasta a atras atenția cu ținutele sale spectaculoase și unice. Care este secretul apariţiilor sale perfecte? Iată ce a declarat, recent, un expert vestimentar!

Secretul apariţiilor perfecte ale lui Kate Middleton, dezvăluit de un expert vestimentar

Kate Middleton este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate femei din Marea Britanie și nu numai. Nu de puține ori, soția Prințului William a fost lăudată pentru stilul său vestimentar și, după cum putem observa, în imaginile din galeria foto a acestui articol, Prințesa de Wales preferă, în special, rochiile cu buline, asta pentru a părea mai ”abordabilă”, după cum susține un expert vestimentar.

”Bulinele sunt un design tineresc, accesibil și jucăuș. Ele pot face ca un stil elegant și sofisticat să fie mai ușor de abordat și sunt destul de ușor de realizat de designeri.

Prințesa Diana și regretata regină Elisabeta a II-a erau fane ale bulinelor, iar acestea sunt purtate și de prințesa Beatrice. Unii spun că bulina are forma soarelui, care este un simbol al energiei întregii lumi și al vieții vii.

Cercul are echilibru și are, de asemenea, forma lunii, despre care se crede că este calmă. Ele au fost folosite și în artă, cel mai frecvent de Yayoi Kusama și Bridget Riley”, a declarat Susie Nelson, fondatoarea Modes and More Vintage, pentru Express.

Citește și Răsturnare de situație. Ce s-a întâmplat între Kate Middleton și presupusa amantă a prințului William, după încoronarea Regelui!

S-a aflat secretul aparitiilor perfecte ale lui Kate Middleton
S-a aflat secretul aparitiilor perfecte ale lui Kate Middleton

Kate Middleton a fost desemnată cea mai elegantă femeie din Marea Britanie, în 2014

Încă de când a devenit soția lui Wiliam, Kate Middleton a fost sfătuită de Elisabeta a-II-a să poarte rochii mai lungi. Astfel, cu această singură instrucțiune de la regretata regină, Kate a trebuit să învețe să se îmbrace în concordanță cu noul ei statut, iar asta nu a fost deloc o sarcină ușoară.

Dar Prințesa de Wales a reușit să facă față provocării și nu numai atât, ci a obținut o diplomă de primă clasă. Deși aspectul ei a fost și încă este analizat la milimetru, soția lui William a reușit să iasă tot timpul în evidență. Atât de mult încât a fost deja desemnată cea mai elegantă femeie din Anglia. S-a întâmplat în anul 2014.

Citește și Cea mai provocatoare rochie purtată de Kate Middleton în public. A îmbrăcat-o o singură dată și a încălcat protocolul regal!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *