Secretul bine păstrat al Adei Condeescu din timpul admiterii la UNATC: ”Atât s-a putut” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri despre Ada Condeescu

Ada Condeescu și-a făcut debutul în film cu lungmetrajul ”Eu când vreau să fluier, fluier”, un film extrem de apreciat de public și de festivaluri, iar de atunci au început să apară din ce în ce mai multe proiecte de succes. Actrița a câștigat de-a lungul timpului mai multe premii, printre care și cel de ”Cea mai bună actriță” la Festivalul de Film de la Sarajevo, însă puțină lume știe că era la un pas să nu fie admisă la UNATC. Ada Condeescu a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro că, la admiterea de la facultate, comisia de evaluare a fost extrem de indulgentă atunci când a avut de susținut proba muzicală.

Ce nu știai despre Ada Condeescu

Pentru cine nu știe, la admitere de la UNATC, una dintre probe este și cea de talente, în care candidații trebuie să arate cât de bine știu să cânte. Chiar dacă are voce, Ada Condeescu nu se simte confortabil în această postură, iar la admitere s-a prezentat cu un cântec pe care l-a învățat cel mai probabil la grădiniță. Aceste este și motivul pentru care, de-a lungul timpului, nu am văzut-o niciodată pe actriță în distribuția vreunui musical.

”Sigur nu ai vrea să mă auzi dacă aș fi fost. Într-un musical nu ai vrea să mă vezi. E adevăra că actorii trebuie să aibă și voce, chiar este probă de admitere și nu pot să spun decât așa, un mic secret, am cântat la admitere ”Dacă vesel se trăiește”. Atât s-a putut. Mă rog, oamenii s-au gândit că poate sunt bună pe actorie și recuperez. Am rămas tot acolo cu vocea. Mă rog, eu cânt foarte mult, dar cu copiii și cu prietenii”, ne-a povestit amuzată Ada Condeescu.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

”A trebuit să fac multe sacrificii pentru un rol”

Nu a recuperat în ceea ce privește muzica, sau cel puțin nu și-a făcut un țel în asta, însă s-a dedicat trup și suflet atunci când a venit vorba de profesia ei. Abia de ceva vreme a învățat să se pună pe primul loc, înaintea actoriei, și să își dedice timp și pentru ea. Așa că în momentul de față nu mai face rabat de la timpul ei liber pentru a se implica în toate proiectele care se ivesc.

”Recunosc că sunt un om foarte comod și țin foarte-foarte tare la timpul meu liber și la vacanțele mele. Dar mă rog, vacanța mea poate să fie și de câteva ore în București, sau de câteva zile. Chiar e ok. Îmi este foarte greu să spun ”NU” timpului meu liber și așa timpului pe care îl petrec cu prietenii mei sau în care îmi fac plăcerile. Dar, într-adevăr, a trebuit să fac multe sacrificii pentru un rol. Nu mi-am anulat vacanțe, dar am făcut multe sacrificii pentru a fi cum eram la filmare”, ne-a povestit Ada Condeescu, mărturisind că viața de actor este la fel de grea precum este de frumoasă și că din dorința de a juca în cât mai multe filme de succes, ajunge să facă unele compromisuri.

Așa s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani când s-a prezentat pe covorul roșu de la Cannes în tipologia personajului pe care îl juca la momentul respectiv, nu cel din filmul pe care îl promova în cadrul festivalului.

”Știu că la Cannes m-am dus cum eram în ”Lupul” pentru că era o nebunie din asta, trebuia să rămân în personaj pentru că mă întorceam și mai aveam ceva de filmat. Cumva trebuie să găsești un echilibru de look în toate contextele”, a mai completat actrița

Își deschide școală de actori

Între teatru și film, Ada Condeescu își dorește să împărtășească și altora tainele actoriei așa că s-a decis să deschidă o școală de actorie sau mai bine zis să pregătească copii pentru acest drum. Din păcate, programul mult prea încărcat a întârziat demararea proiectului și abia la final de vară va avea timp pentru cursanți.

”Din păcate nu am apucat să dau drumul pentru că repetițiile la teatru au durat mult mai mult decât ne așteptam, cumva, iar acum plec și eu în sfârșit în vacanță că n-am mai plecat de mult pe nicăeri și cumva undeva prin toamnă, sfârșit de august, toamnă, cam așa, o să dăm drumul”, a mai povestit actrița pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *