Secretul cel mai bine ascuns al lui Cristi Borcea, dat în vileag. Câți copii are, de fapt

Ce a ieșit la iveală despre fostul acționar de la Dinamo

Liderul rromilor, Viorel Motoi, a făcut declarații nebănuite despre Cristi Borcea, fostul boss de la Dinamo. Conform acestuia, afaceristul este de etnie rromă. De asemenea, el a detaliat câți copii are actualul soț al Valentinei Pelinel.

Afaceristul este de etnie rromă

Cristi Borcea, în vârstă de 53 de ani, a avut o viață amoroasă intensă! A fost căsătorit de 3 ori, iar în prezent, omul de afaceri are un mariaj fericit cu Valentina Pelinel. Recent, liderul autoproclamat Viorel Motoi a făcut declarații incredibile despre fostul lider de la Dinamo. Acesta a precizat că Borcea este „țigan 100%”. Din acest motiv, afaceristul a avut numeroase aventuri în viața sa, pentru că este o caracteristică a celor de etnie rromă.

„Dacă v-aţi uita în arborele genealogic al soţului ei, ați găsi ADN-ul lui Cristi Borcea. Vă spun eu, este ţigan 100%, vă garantez. De aici i se şi trage. Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani. Aşa suntem noi. Va lăsa femeile până îşi va pierde virilitatea. Atunci se va termina totul. Noi ţiganii suntem egoişti în dragoste. Vrem să ni se ierte toate greşelile, chiar dacă noi suntem infideli”, a spus liderul rromilor, Viorel Motoi, pentru Antena1.

Citește și: Valentina Pelinel, imagini rare cu fetele ei. Cât de frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea, se transformă în adevărate domnișoare

Secretul cel mai bine ascuns al lui Cristi Borcea. Are 9 copii cu 4 femei

Până la vârsta de 53 de ani, Cristi Borcea a fost căsătorit de trei ori și a avut în palmares numai Din mariajul cu Mihaela Borcea, prima soție, omul de afaceri îi are pe Patrick și pe gemenii Antonia Melissa și Angelo. După ce a divorțat de Mihaela, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican, cea care i-a fost ani buni amantă. Alături de care are doi copii, pe Alex și Gloria.

Cea care l-a cucerit total pe omul de afaceri este Valentina Pelinel. Cei doi sunt căsătoriți din în anul 2018 și au împreună trei copii, pe gemenele Indira Maria și Rania Maria, și pe Milan. Din relația ascunsă cu avocata Simona Voiculescu, Cristi Borcea are o fetiță, pe Carolyn.

„Acum e important că suntem foarte bine și copii sunt foarte bine. Se înțeleg toți nouă și se iubesc foarte mult. (…) Cei mari, cu cât înaintează în vârstă, cu atât problemele sunt mai mari. Dar încerc să discut cu ei și să compensez, cum fac toți – material, cât de cât. Am trei în America – Melissa, care e geamăna (lui Patrick, n. red.), Alex și Gloria, și șase îi am aici”, spunea Cristi Borcea, conform fanatik.ro.

Citește și: Alina Vidican duce o viață de regină departe de Cristi Borcea. Cum este răsfățată de soțul milionar, stupoare pentru fani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *