Secretul ciudat al Reginei Elisabeta. Un fost angajat a făcut dezvăluirea. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre ea

Rujul era un obiect extrem de important pentru ea
Secretul ciudat al Reginei Elisabeta. Un fost angajat a făcut dezvăluirea. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre ea

Atunci când o întâlnire devine incomodă, opțiunile de a fugi implică întotdeauna o strategie pentru a nu da o imagine proastă în fața invitaților sau a celui cu care vorbești, dar asta era ceva ce Regina Elisabeta a II-a știa prea bine. În timpul domniei sale, monarhul a avut o strategie impecabilă pentru a-și avertiza tovarășii că este timpul să se retragă. Astfel, s-a aflat secretul ciudat al Reginei Elisabeta a II-a.

Secretul ciudat al Reginei Elisabeta. Un fost angajat a făcut dezvăluirea

Fiind regină, nu-și putea permite să fie nepoliticoasă și să plece pur și simplu de la anumite întâlniri. Protocolul ei era atât de elegant și de precaut, încât doar cei care lucrau cu ea îl cunoșteau. Iată despre ce este vorba:

Secretul monarhului de a scăpa de toate situațiile care o făceau să se simtă inconfortabil a fost dezvăluit de Ian Scott Hunter, care a lucrat cu regina timp de opt ani. Regina Elisabeta și-a folosit machiajul pentru a scăpa. Da, ați citit bine, machiajul ei. Când voia să plece undeva, tot ce trebuia să facă era să ia rujul pe care îl ținea în geantă și să-l folosească. Acesta a fost semnalul pentru cei care o însoțeau să îi ia lucrurile și să o ridice politicos pentru a pleca.

A făcut același lucru și cu geanta ei. Când o conversație cu un oficial de rang înalt devenea demodată, regina Elisabeta a II-a își muta geanta dintr-o parte în alta și acela era prilejul de a fi întreruptă de cineva din serviciul regal. Astfel, secretul ciudat al reginei Elisabeta a II-a a fost aflat după moartea ei.

Regina Elisabeta a II-a, înmormântată în sicriu de plumb

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a fost fabricat din aceleași materiale ca cel al soțului ei, prințul Philip. Este făcut din stejar englezesc, dublat cu plumb, iar mânerele și capacul sunt din alamă. Sicriul a fost construit în urmă cu aproximativ 30 de ani, alături de cel al ducelui de Edinburgh. Folosirea acestui metal ajută la conservare, prevenind acumularea aerului și a umidității. Sicriul reginei Elisabeta a fost depus în Capela Memorială a regelui George al VI-lea de la Castelul Windsor. Alături de el a fost mutat și cel al prințului Philip, decedat la 9 aprilie 2021.

Locul ei la tron a fost luat de fiul său, regele Charles al III-lea. Regina consoartă este Camilla, soția lui. Cei doi s-au căsătorit în anul 2005.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *