Secretul din viața Elenei Merișoreanu a ieșit la iveală. Ce iubire interzisă a trăit: “Nu sunt căsnicii bune” VIDEO EXCLUSIV

Povestea de dragoste pe care i-au refuzat-o părinții

Elena Merișoreanu trăiește, alături de soțul ei, Viorel Croitoru, o căsnicie îndelungată. Aceștia și-au construit o frumoasă familie, iar vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că părinții i-au dat binecuvântarea pentru a se căsători cu el. Totuși, înainte de partenerul actual, cântăreața a discutat cu un diplomat, însă familia nu a fost de acord.

Elena Merișoreanu, despre poveștile de dragoste trăite în trecut

Elena Merișoreanu, prezentă la Viva! Influencers Party 2023, ne-a vorbit despre faptul că prima oară s-a îndrăgostit de învățătorul ei. Ulterior, artista a discutat cu un diplomat, însă părinții nu au fost de acord cu acesta din cauza diferenței de vârstă:

“Eu sunt crescută, născută la țară. Vreau să spun că prima dată m-am îndrăgostit de învățătorul meu. Dar el nu știa, săracul! De unde să își dea seama că mă uit la el? Eram prin clasa a 4-a, a 5-a, nu mai țin minte! Apoi, vorbeam cu un diplomat. Venisem deja în București. Eu am venit la 16 ani, deci tot copilărie se numește. Tata, om cu scaun la cap, la fel ca mama, zice: “Dragă, acesta e prea mare pentru tine! Când tu o să fii în floarea vârstei, când o să ai 25 de ani, el o să aibă aproape 40! Acestea nu sunt căsnicii bune. Da (n.r. cu soțul au fost de acord din prima)! Eram din aceeași lume, născuți în același an.”

A fost dragoste la prima vedere atunci când și-a văzut soțul

Elena Merișoreanu și soțul ei, Viorel Croitoru, s-au cunoscut prin intermediul cumnatului artistei. Cei doi se bucură de o căsnicie îndelungată și o familie fericită. Vedeta a punctat că între ea și partenerul său a fost iubire la prima vedere:

“M-am cunoscut cu soțul prin intermediul cumnatului de acolo, de la țară. Când m-am dus în concediu, el făcea practică acolo. Așa ne-am cunoscut și parcă a fost o chimie de la prima vedere. Dragoste la prima vedere! Iată, a durat aproape 50 de ani.”

Care este cel mai vechi costum pe care îl are în garderobă

De asemenea, Elena Merișoreanu ne-a vorbit și despre rolul de străbunică, explicând că nu mai are răbdare să se implice total, însă își adoră familia. Când vine vorba despre costumele populare pe care le are în garderobă, aceasta a punctat că cel mai vechi are 120 de ani, care este o mică avere:

“Străbunică, da. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am ajuns la această vârstă! Să își crească ei copiii, nu mai am răbdare! Îmi este drag de ei, dar nu mai am răbdare. Am spectacole, îi mulțumesc lui Dumnezeu, destul de multe. Multe (n.r. are multe costume de muzică populară). Am foarte multe, pe parcursul timpului mi-am strâns și din alte zone. Cel mai vechi are 120 de ani. Nu știu (n.r. cât costă). Pentru mine sunt comori, nu pot să dau verdictul cu privire la cât costă. Este, într-adevăr  (n.r. o mică avere)”.

 

Video: Mihai Robu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *