Secretul dureros despre Ioana Cosma: „Sunt atipică. M-a înfiat bunicul la Cluj, dar mergeam la mama, la țară” VIDEO EXCLUSIV

Cum a arătat copilăria atipică a Ioanei Cosma
Secretul dureros despre Ioana Cosma: „Sunt atipică. M-a înfiat bunicul la Cluj, dar mergeam la mama, la țară” VIDEO EXCLUSIV

În cadrul emisiunii EGO Life, Ioana Cosma a povestit despre copilăria sa, despre bunicul care a crescut-o la Cluj și cum își vedea mama doar în vacanțele de vară. În momentul în care tatăl ei a murit, atunci când era clasa a 6-a, Ioana s-a mutat definitiv cu mama ei.

Copilăria de vis a Ioanei Cosma

Ioana Cosma a crescut într-un mod atipic, dar cum nu se putea mai frumos și împlinitor pentru un copil din acea vreme. A avut o perioadă din viață în care s-a plimbat între bunic și mamă, pentru ca, în final, să își continue adolescența alături de cea care i-a dat viață.

„Sunt atipică. Născută în Cluj-Napoca, cu mamă inginer zootehnist de meserie, care a lucrat la țară, în mediul rural CAP, care își vedea mama în vacanța de vară, pentru că, la momentul acela trebuia să ai buletin de Cluj ca să primești o casă, motiv pentru care m-a înfiat bunicul și mă duceam la școală și creșteam la bunicul, la Cluj, dar mergeam vacanțele de vară la mama la țară. Deci, completamente, fluxul e invers, mergeai la bunici la țară și creșteai cu părinții. Ei bine, pe mine m-a crescut bunicul, până în clasa a 6-a, când s-a prăpădit tata și m-a luat mama înapoi ca să nu rămână singură, sunt unicul copil”, a povestit Ioana Cosma la EGO Life.

Și deși a fost un fel de „minge de ping pong”, Ioana nu regretă nimic, ba chiar își descrie copilăria ca fiind exact așa cum ar fi trebuit să fie a tuturor celor de vârsta ei. Se juca până la epuizare alături de alți copii, se julea, făcea prostioare, dar era fericită, iar acest lucru a contat foarte mult pentru buna ei dezvoltare.

„Știi cât de mult îmi plăcea să fiu pasată pentru că vara, pe 16 iunie este ziua mea, de regulă 16 iunie mă prindea la mama la țară, desculță, jucând fotbal cu copii că ne strângeam copiii în sat, cei care veneau la bunici. Mergeam la furat de legume, fructe și alte, mai făceam câte o trăsnaie, cădeam, plecam în expediții, eram cireșarii. Aveam genunchii zgâriați. E fascinant și e celebră acea perioadă când copii se întorceau la școală, erau căutați să vadă dacă au păduchi sau nu, că  așa era! Și s-a întâmplat să fiu și tunsă pentru că m-am întors la Cluj cu păduchi!”, a mai povestit jurnalista.

Când a renunțat Ioana Cosma să joace fotbal

Ioana Cosma ar fi putut jura că nu va renunța la fotbal niciodată, însă faptul că era fată a împiedicat-o să mai continue la nivelul pe care și-l dorea. În momentul în care a început să se dezvolte fizic mai mult, a decis că este momentul să predea mingea de fotbal și să se rezume la a-l urmări alături de familie, mai ales că atât bunicul, cât și mama știristei sunt împătimiți ai sportului.

„La un moment dat, când au început să-mi crească sânii, am avut o problemă, atunci am renunțat să mai joc la școală, pentru că am simțit cum băieții au început să se uite altfel la mine. Am renunțat prin clasa a 10-a așa, la liceu, am renunțat să mai joc fotbal frecvent cu băieții. (…) Mama este disperată după sport. Deci eu am în casă cu mama discuții despre meciurile de fotbal! Ne certăm. Ea ține cu CFR, fiind din Cluj și ține cu CFR Cluj și-am avut momente în care ne-am certat. I-am zis: . Ne certam pe filosofia lui Petrescu, adică noi avem discuții despre fotbal! Mama știe tot ce se întâmplă! E fascinată. Adică e o chestiune de familie, s-a transmis”, a mai dezvăluit îndrăgita prezentatoare.

Emisiunea Ego Life se difuzează în fiecare miercuri de la ora 20:00, pe site-ul www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Tags:
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *