Secretul Elenei Gheorghe pentru un păr bogat și strălucitor. Rețeta băbească pe care o folosește de 22 de ani

"Am o mască pe care o fac în casă, cred că de 10-15 ani"

Toată lumea o știe pe Elena Gheorghe cu părul ei roșcat sau blond, impecabil de fiecare dată! Artista recunoaște că a avut o pasiune pentru nuanțele de roșcat și și-a vopsit podoaba capilară așa câțiva ani. Recent însă, a optat pentru o nuanță mai apropiată de blond. Dezvăluie acum ce face pentru a avea un păr bogat și strălucitor.

Secretele Elenei Gheorghe! Ce face pentru a avea mereu un păr spectaculos

Elena Gheorghe mărturisește că a fost dependentă de culoarea roșcat de foarte mulți ani. Încă de la prima aplicare artista spune că s-a îndrăgostit de această nuanță. Dezvăluie că părul ei nu este afectat de vopsea sau de produsele pentru coafat deoarece are o „armă secret” pentru întreținerea lui. A preluat acest truc de la mama sa, care se laudă, la fel, cu un păr lung și sănătos.

„Am o mască pe care o fac în casă, cred că de 10-15 ani, este moștenită de la maică-mea și este doar cu produse naturale. Este pe bază de ulei de ricin, ulei de migdale, jumătate de lămâie stoarsă, tot complexul de B-uri – fiole, jumătate de cub de drojdie și două gălbenușuri. Amestecul îl aplici pe părul proaspăt spălat și îl lași să stea 2-3 ore”, a spus Elena Gheorghe pentru libertatea.ro.

Secretul căsniciei de 20 de ani dintre Elena Gheorghe și Cornel Ene

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbizul autohton, fiind împreună de mai bine de 20 de ani. Viața lor de familie se suprapune cu cea profesională. Dacă ea este mereu pe scenă, el este omul din spate, care se asigură că totul se desfășoară așa cum trebuie.

„Este cel mai drăguț. Ce să fac? Îi fac de toate că nu l-ai întrebat și dacă îi gătesc. Bine, prăjituri, nu prea, dar să știi că îi fac mămăliguță quattro formaggi. Pentru că este preferata lui. Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele. Nu e readaptată, adică quattro formaggi că este cu patru tipuri de brânză. Nu este machedonească”, a povestit Elena Gheorghe amuzată pentru EGO.ro, încercând să dea rețeta celebrei mămăligi, căci poate ar avea succes și în alte cupluri:

„Faci mămăliga frumos pe foc, după care pui niște brânzeturi, le amesteci. Eu am anumite brânzeturi: mozzarela, brânză de burduf, brânză de oaie și telemea de vacă. Le amesteci frumos, pui un strat mămăligă, un strat brânzeturi, un strat mămăligă și tot așa, iar deasupra pui parmezan. După aceea te iubește bărbatul. Ăsta este secretul. Deci relația noastră rezistă datorită mămăligii quattro formaggi”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.3 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *