Secretul frumuseții Prințesei Diana, dezvăluit de make-up artistul ei. Ce produs nu lipsea niciodată din rutina ei, nu sărea niciodată peste acest pas

Lady D avea un ritual foarte bine stabilit
Secretul frumuseții Prințesei Diana, dezvăluit de make-up artistul ei. Ce produs nu lipsea niciodată din rutina ei, nu sărea niciodată peste acest pas

Prințesa Diana a murit în 1997, însă a rămas un exemplu demn de urmat pentru comportamentul elegant, subtilitatea și frumusețea de care a dat dovadă mereu. Care era secretul frumuseții Prințesei Diana? Make-up artistul lui Lady D a vorbit despre produsul care nu lipsea niciodată din rutina sa.

Ce trucuri folosea Prințesa Diana pentru a-și scoate în evidență trăsăturile

Lady D avea propriile sale trucuri pentru a-și scoate în evidență trăsăturile, iar rutina sa de îngrijire era una deosebită. Mary Greenwell a fost make-up artistul Prințesei Diana și ani de zile s-a ocupat de imaginea ei. Aceasta mărturisește că prima soție a regelui Charles avea o piele mereu fină și catifelată, iar pentru aceasta avea o rutină de îngrijire specială.

„Prințesa Diana și-a dat seama de puterea pe care părul și machiajul le au, iar nimeni nu ar trebui să subestimeze asta. (…) Avea o piele incredibilă, care, sincer, putea avea legătură și cu genele familiei”, spune ea.

Citește și – Prințesa Diana, confesiune dureroasă despre divorțul de regele Charles. Scrisorile trimise prietenilor ei scot la iveală detalii șocante

Prințesa Diana nu adormea niciodată înainte să se demachieze

Prințesa Diana avea un ritual foarte bine stabilit zilnic: curățare, tonifiere, hidratare și aplicarea cremei cu factor de protecție. Nu trecea niciodată peste demachierea de seară. Înainte de somn se asigura că are un ten perfect curat.

„Se asigura întotdeauna că se demachiază la sfârșitul zilei și că are întotdeauna fața curată înainte de a se machia”, a adăugat Mary Greenwell.

Lady D avea grijă să aibă mereu un somn calitativ

Somnul nu are beneficii doar asupra sănătății, ciși asupra frumuseții. Prințesa Diana știa acest lucru și era tot timpul atentă să se odihnească suficient.

„Lipsa somnului face ca pielea să pară palidă și obosită, deoarece circulația este afectată. „În plus, este important să dormi bine pentru că privarea de somn provoacă și stres, care poate agrava toate afecțiunile pielii. Concluzie: când ești obosit, nu arăți bine!”, a spus medicul estetician Renee Rouleau, potrivit click.ro.

De asemenea, Prințesa Diana a redus și consumul de alcool pentru a se asigura că pielea sa nu va vaea de suferit. Make-up artistul ei spune că fumatul și consumul de alcool în exces distrug pielea. Sfaturile ei pentru Lady D au fost să nu folosească un creion dermatograf cu o culoare asemănătoare cu cea a ochilor și să evite fardurile de ochi.

Citește și – Motivul pentru care Prințesa Diana purta genți plic atât de des în public. Rolul secret

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *