Secretul Irinei Loghin ca să doarmă bine noaptea. La ce truc simplu apelează: “E nemaipomenit”

"Este extraordinară. Îmi dă un somn liniştitor"

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară! În vârstă de 84 de ani, artista are foarte mare grijă de imaginea sa. Din când în când le mai dezvpluie fanilor din secretele ei. Spre exemplu, recent a vorbit despre ce face ea pentru a dormi bine noaptea.

Ce face Irina Loghin pentru a avea un somn liniștit: „Este extraordinară!”

Irina Loghin este în continuare foarte activă. Artista în vârstă de 84 de anu continuă să urce pe scenă și să-și încânte fanii, însă are nevoie și de multă odihnă. Ce folosește solista pentru a avea un somn liniștit? Aceasta dezvăluie că o plantă stă în spatele acestui truc. Este vorba despre lavandă, planta cunoscută drept remediu pentru insomnie, anxietate, depresie sau alte probleme.

„A venit și ziua bucurii, aceea de a culege lavanda. De-abia am aşteptat să înflorească, pentru că eu o folosesc des şi mă ajută extraordinar de bine la somn, pentru că fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea. Este extraordinară. Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor. Sunt niște zile frumoase! Când eram la ţară aveam pădure de tei aproape de casă, urcam dealurile și era un miros, un parfum, ceva extraordinar! Mi-aș dori să merg din nou acolo.

Tata, fiind basarabean, punea buruieni din astea pentru ceaiuri, îi plăcea. Lavanda era în prim plan la tata. Presăra câteva rânduri și toată curtea era parfumată. Îți dau energie”, a scris Irina Loghin pe rețelele de socializare.

Vezi și – Ce pensie specială are Irina Loghin, la 84 de ani. Suma pe care artista o încasează lunar, după un mandat ca parlamentar

Cum se menține Irina Loghin în formă la 84 de ani

Irina Loghin a descoperit multe secrete de-a lungul timpului. Mulți se întreabă cum se menține în formă și ce consumă celebra artistă pentru a fi sănătoasă. Aceasta dezvăluie că hrana ei constă în fructe, legume și cereale.

„Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer”, a dezvăluit celebra artistă.

Vezi și – Alimentul pe care Irina Loghin nu-l mai consumă de 50 de ani. S-a aflat cum reușește artista să se mențină într-o formă extraordinară

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.8 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *