Secretul Laurei Cosoi pentru ca silueta ei să nu se modifice mult în sarcină. La ce truc apelează: “Nu vreau să am această presiune” VIDEO EXCLUSIV

Cum le-a dat vestea fetițelor

Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară și trăiește momente frumoase din viața ei, pregătindu-se să le ofere fiicelor sale, Rita, Vera și Lara, o surioară sau un frățior. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre această perioadă, explicând că niciodată nu s-a cântărit în sarcină pentru că nu vrea să se lupte cu presiunea kilogramelor.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre a patra sarcină

Laura Cosoi arată senzațional și se bucură din plin de faptul că o să aibă al patrulea copilaș. Totuși, de-a lungul timpului, ea a învățat câteva trucuri pentru ca silueta ei să nu se modifice atât de mult în sarcină, chiar dacă preferă să nu se cântărească:

“Nu m-am cântărit niciodată! Doar în primul trimestru, la prima sarcină. Atât! Nu vreau să am această presiune a cântarului, mi se pare că nu aș putea să gestionez bine. Una este cum te simți, alta este cum te vezi, cum te văd ceilalți, ce scrie acolo. Mi se pare că totul are legătură cu percepția! Nu vreau să mă stresez. Știu să îmi controlez destul de bine alimentația ca să fiu în regulă.

Beau multe lichide! Cumva, am învățat rețeta. Important în sarcini, în general, este să nu iei multe kilograme în primul trimestru, chiar și în al doilea. Dacă s-ar putea să nu ai un avânt foarte mare este bine, dar nu se poate controla chestia asta neapărat, depinde de persoană! De data aceasta burta s-a văzut mult mai repede și mi se pare că este mai mare!

Copilul este cel mai mare de până acum la vârsta aceasta de sarcină! Doamne ajută să crească frumos până la final! Da, este un copilaș măricel!”

Citește și: Imagini de colecție cu Laura Cosoi. Ți-o mai amintești cum era la început de carieră? Blondă, șatenă sau roșcată, a făcut mereu furori cu frumusețea ei

Cum și-a anunțat fetițele

Rita, Lara și Vera au aflat că mămica lor, Laura Cosoi, este însărcinată, în timp ce se aflau în vacanță în Thailanda. Chiar dacă nu știu încă dacă o să se bucure de o surioară sau un frățior, vedeta vrea să le dezvăluie totul înainte de a naște pentru ca micuțele să rămână cu o amintire superbă:

“În primul rând, toate au aflat în același timp. Eram în Thailanda pe plajă, le-am arătat burtica și le-am spus că mami așteaptă un bebe și că ele o să aibă o surioară sau un frățior. Nu știam ce este în momentul în care le-am anunțat pe ele! De atunci, când le întreb, zic ba că vor surioară, ba că vor frățior: “Ce să facem cu atâtea fetițe?”. Așa mi-a spus Rita!

Ulterior, în timp, căci nu le-am spus încă ce este, au spus că să dea Dumnezeu să fie ce-o fi, că se bucură! Dacă le întrebi acum, o să zică: “Ce vrea Dumnezeu!”. Ideea este că vreau să le fac o surpriză! A fost o surpriză copilul în sine! Vreau să nu treacă momentul acesta ca fiind unul banal, dacă putem spune, deși un copil nu poate să fie banal!

Îmi doresc ca pentru ele să fie punctat frumos, să rămână o amintire frumoasă! Am în minte cum vreau să se întâmple. Se va întâmpla! Vor afla cât de curând, în următoarele săptămâni!”

Citește și: Laura Cosoi, mărturisiri surprinzătoare despre numele celui de-al patrulea copil: „L-am visat. Mi l-a spus”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *