Secretul lui Carmen Brumă pentru cea mai bună salată de dovlecei. Așa iese delicioasă și cu puține calorii, te va cuceri instant

Vedeta ne spune tuturor secretul ei

Noi, femeile, suntem într-o permanentă căutare a preparatelor slabe calorice care să ne ajute să ne menținem silueta. Carmen Brumă vine în ajutorul nostru cu o nouă rețetă excelentă. Este vorba despre salata de dovlecel, care poate fi servită atât ca garnitură, cât și ca fel principal în sine.

Care este secretul celei mai bune salate de dovlecel

Salata de dovlecel este ideală în această perioadă toridă, când nimeni nu are chef să stea prea mult în bucătărie și să gătească tot felul de preparate fistichii. Pentru acest preparat aveți nevoie de doar câteva ingrediente simple de bază, însă gustul și beneficiile sale sunt extrem de multe.

„Dovlecelul este prietenul curelor de slăbire, are foarte puține calorii, puține glucide, are potasiu, vitamina C și betacaroten. Salata este foarte ușor de preparat. Aveți nevoie de dovlecei sau zucchini, roșii cherry, ceapă verde, pătrunjel, usturoi, rozmarin, oțet balsamic, boia dulce sare și piper. Pentru început, tăiați dovleceii rondele și îi așezați într-o tavă, pe hârtie de copt, peste care puneți condimentele și puneți și puțin spray de ulei de măsline, rozmarinul, ceapa, usturoiul și boia dulce. Băgați tava la cuptor pentru aproximativ 20 de minut. Când sunt gata, îi puneți într-un bol, tăiați rochii cherry, pătrunjelul, ceapa verde și puțin oțet balsamic, iar salata este gata. E foarte bună atât ca garnitură, cât și ca fel principal, dacă îi adăugați o sursă de proteină. Cu ouă merge foarte bine, cu fructe de mare, pește”, a spus Carmen Brumă, pe rețelele de socializare, spre încântarea urmăritoarelor sale.

Cum se menține Carmen Brumă în formă în vacanță

Atunci când plecăm în vacanță, deși suntem la dietă de ceva timp, avem tendința de a pierde din vedere scopul pentru care ne-am restricționat de la unele alimente. Și, dacă acasă reușim să avem un stil de viață echilibrat, în vacanțe, de cele mai multe ori, punem pe noi câteva kilograme în plus. În acest sens, Carmen Brumă și-a dezvăluit secretele care o ajută să nu se îngrașe și să-și păstreze pătrățelele de pe abdomen, chiar dacă, timp de două săptămâni, a mâncat tot ce și-a dorit.

„După 2 săptămâni la ( Turcia și Grecia), în care mi-am făcut toate poftele, abdomenul meu arată așa. Consider că m-au ajutat următoarele:
1. Am făcut aproape zilnic antrenamentele din programele mele care sunt scurte, intense și se pot face în camera de hotel sau balcon.
2. Am mâncat aproape zilnic desert DAR la finalul unei mese cu fibre și proteine (după masa de prânz) și am renunțat la masa de seară.
3. Nu am băut deloc alcool (nici nu-i simt lipsa, beau de 2 ori pe an) și m-am hidratat constant doar cu apă”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Secretul dintr-o dietă eficientă

Carmen Brumă mai atrage atenția și asupra unui alt aspect la care trebuie să avem grijă dacă ținem dietă. Somnul este la fel de esențial ca mișcarea și alimentația, iar dacă ne dorim rezultate pe termen lung, dar și rapide, trebuie să punem în balanță toți acești factori în orice dietă.

„Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie este cel mai bun medicament anti-aging. Nu există mai eficient de atât. Așa că trebuie să acorzi atenție inclusiv acestui aspect atunci când vrei să te menții sănătos și atunci când slăbești. Pentru că dacă nu dormi suficient, dacă nu ai un somn de calitate, procesul de slăbire este încetinit”, a mai adăugat Carmen Brumă, la Fresh by Unica.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
5.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *