Secretul lui Ștefan Bănică Jr! Cum reușește să se mențină atât de tânăr la 55 de ani: „Nu cred în regimuri drastice!”

Ștefan Bănică Jr: „Nu are importanță cum arăți, are importanță cum te simți”

Scris de: Daoud Andra

20 Oct. 2022

Secretul lui Ștefan Bănică Jr! Cum reușește să se mențină atât de tânăr la 55 de ani: „Nu cred în regimuri drastice!”

Ștefan Bănică Jr a împlinit recent 55 de ani, însă arată cu mult mai tânăr. Artistul pare să fi descoperit secretul tinereții și a împărtășit rețeta lui. Cum reușește să se mențină în formă și de ce nu crede în regimurile drastice? Secretul lui Ștefan Bănică Jr are legătură și cu faptul că, dincolo de vârsta din buletin, încearcă să își mențină spiritul tânăr.

Secretul lui Ștefan Bănică Jr: cum se menține tânăr?

Ștefan Bănică Jr este unul dintre artiștii care nu par să îmbătrânească. Mulți spun, fără să exagereze, că nu s-a schimbat prea mult față de acum 30 de ani, când juca în „Liceenii”. Artistul a împlinit 55 de ani pe 18 octombrie, dar arată cu mult mai tânăr. Printre concerte și filmări, Ștefan Bănică Jr își face timp și pentru a face sport. Juratul de la X Factor a fost surprins în repetate rânduri alergând în parc alături de soția lui, Lavinia Pârva.

Dincolo de a face mișcare, artistul are grijă și la alimentație și încearcă să aibă tot timpul un regim echilibrat. În urmă cu ceva timp, el dezvăluia într-un interviu că nu crede în regimuri drastice și că, din punctul lui de vedere, echilibrul este cheia în orice ar face.

„Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea. (…) Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut.”, a spus artistul, în urmă cu câțiva ani, pentru OK Magazine.

Secretul lui Stefan Banica Jr. Cum reuseste sa se mentina atat de tanar la 55 de ani
Ștefan Bănică Jr a împlinit 55 de ani în urmă cu câteva zile

„Nu are importanță cum arăți, are importanță cum te simți”

În urmă cu cinci ani, atunci când a schimbat prefixul, Ștefan Bănică Jr declara că se simte cu 20 de ani mai tânăr decât este. Dincolo de aspectul fizic, artistul crede că este important ca spiritul să rămână tânăr.

„Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine, rămâi tânăr”, spunea Ștefan Bănică Jr, în urmă cu cinci ani.

 

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.