Secretul Monicăi Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriașe. Le-a dezvăluit tuturor metoda sa: “Foarte mulți englezi, spanioli, francezi fac asta”

Secretul Monicăi Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriașe. Le-a dezvăluit tuturor metoda sa: “Foarte mulți englezi, spanioli, francezi fac asta”

Secretul Monicăi Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriașe. Femeia de afaceri a găsit soluția pentru a scăpa de povara facturilor uriașe la energie electrică și gaze. Ea a dezvăluit care este metoda pe care o va aplica în această iarnă.

Secretul Monicăi Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriașe

Scumpirile din ultimele luni îi apasă tot mai tare pe români. Iar greul abia acum începe, ne avertizează autoritățile care ne anunță că la iarnă am putea plăti facturi mult mai mari la utilități decât până acum.

Monica Tatoiu se numără printre cei care nu sunt dispuși să achite sume exorbitante pentru curentul electric și căldură, așa că a găsit o soluție pentru a trece iarna fără a-i fi afectat bugetul. Ea are în plan să își petreacă sezonul rece în țări cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

Monica Tatoiu spune că această metodă este aplicată cu succes de cetățenii mai multor state din Uniunea Europeană și chiar dacă la o primă vedere pare destul de scump să locuiești atât timp în destinații exotice, în realitate costurile cu chiria ajung la doar câteva sute de euro pe lună, potrivit fostei profesoare de matematică.

„Voi pleca în Guadalupe cam toată luna noiembrie. Apoi vin, fac sărbătorile acasă, după care, de pe 26, voi pleca în Caraibe. Merg la scufundări și mă mai întorc pe 23 februarie. Foarte mulți englezi, spanioli, francezi închid casele, lasă temperatura doar să nu înghețe țevile, își iau animalele de companie și pleacă.

În Reunion am întâlnit pensionari de la Paris care stăteau trei luni și se întorceau abia în martie. Prețurile sunt foarte ok. Un apartament pe malul mării în Reunion de două camere te duce la 500-600 de euro, iar mâncarea nu e scumpă. E mai ieftin ca la București. Eu am șase pisici, iguana, dar va rămâne prietena mea, care stă sus la etaj, și va avea ea grijă”, a spus Monica Tatoiu.

La aceste costuri se mai adaugă cele cu zborul. Un bilet de avion doar dus către Insula Reunion – recomandată de Monica Tatoiu, la începutul lunii noiembrie, costă mai bine 700 de euro dacă este achiziționat acum. Tariful este pentru un singur pasager.

Monica Tatoiu, facturi uriașe la gaz și energie electrică

La fel ca mulți alți români, Monica Tatoiu a primit facturi mărite la gaz și la energie electrică. Prima decizie a fost să schimbe furnizorul, iar apoi a hotărât să cumpere lemne și și-a încălzit casa cu ajutorul șemineului. În cele din urmă a hotărât să părăsească România în sezonul rece.

„La mine, facturile sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct. Am făcut reclamații încă de atunci. Am schimbat, între timp, furnizorul. Dar mi-am cumpărat lemne, am curtea plină. Acum câteva zile au fost 19 grade. Am un șemineu care încălzește toată casa. Plus că două luni voi fi plecată, deci nu va fi chiar așa rău, doar că trebuie să menții o anumită temperatură în casă”, a spus ea.

6.1 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Cat de nemernica poate sa fie tatuloaica,si idioata? Pai in tarile calde daca pleci in primul rand trebuie sa ai bani mai multi decat ai plati facturile in tara. Acolo te costa cazarea,restaurantul ca doar nu faci mancare acolo,drumul si ce ti mai trebuie. Asta se da mare ca are bani si rade de noi bovina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.