Secretul nebănuit al lui Kate Middleton. Cum poartă o rochie de mai multe ori în public fără ca nimeni să-și dea seama

Cum reușește Kate Middleton să își reinventeze ținutele.
Secretul nebănuit al lui Kate Middleton. Cum poartă o rochie de mai multe ori în public fără ca nimeni să-și dea seama

Kate Middleton este considerată pe bună dreptate un reper de stil și eleganță. Deși se împarte între multiple întâlniri oficiale, cumva reușește întotdeauna să arate impecabil. Și chiar reușește să își reinventeze ținutele, purtând de mai multe ori anumite rochii în public, fără ca nimeni să-și dea seama.

Secretul nebănuit al lui Kate Middleton

Kate Middleton are la dispoziție o mulțime de stiliști vestimentari și chiar oferte variate de vestimentație din partea celor mai celebre branduri. Cu toate acestea, nu ezită să poarte deseori aceleași ținute, care accesorizate diferit arată complet noi.  Cum face acest lucru? În primul rând secretul constă în accesoriile folosite, dar și în coafura aleasă. Astfel a dovedit în mod constant că o simplă schimbare a coafurii și a accesoriilor poate face o diferență uriașă în orice apariție.

De aceea, schimbarea pantofilor sau adăugarea anumitor bijuterii, sunt detalii care pot contribui la crearea unui aspect complet nou. De asemenea, pălăriile mari, fanteziste îi adaugă o înfățișare rafinată, plină de stil. Urmând aceste trucuri de styling, Kate a apărut la diferite slujbe, botezuri sau petreceri, repetând ținute identice purtând accesorii ușor diferite și pălării cu boruri largi.

Felul în care Kate Middelton alege să își recicleze ținutele este un indiciu al caracterului ei pragmatic și practic. Redactorul de modă Simon Glazin a declarat pentru Daily Mail că ar putea fi vorba de mai mult decât pasiunea prințesei pentru chilipiruri. Potrivit acestuia, dorința de a mulțumi publicului sătul deja de politicienii care cheltuiesc foarte mult ar putea fi, de asemenea, un factor.

De ce își reciclează Kate MIddleton ținutele?

Prin refolosirea frecventă a ținutelor pe care le-a purtat deja la evenimente de mare profil, arată oamenilor că nu irosește banii publici pe haine opulente de designer. De asemenea, s-ar putea ca ea să țină cont și de prințesa Anne. Notoriu de economisită, prințesă regală poartă în mod regulat o rochie pe care a purtat-o ​​pentru prima dată acum 40 de ani.

„S-au scris multe despre cheltuielile prințesei și ale prințului William”, a explicat Glazin. „Acest lucru poate să fie motivul pentru care este cumpătată cu garderoba ei și reciclează adesea rochii și paltoane. Chiar și o prințesă trebuie să se îmbrace cu buget redus.”

Într-adevăr, Kate este o prințesă a oamenilor. Chiar și membrii familiei regale par să aprecieze felul în care se câștigă banii, mai ales când vine vorba de hainele elegante din garderobă. Așa că nu ezita să îmbraci rochia ta preferată la următoarea petrecere, chiar dacă ai purtat-o și la alt eveniment. Urmează exemplul lui Kate și adaugă doar o bijuterie nouă și pantofi diferiți.

Citește și ce studii are Kate Middleton. Prințesa de Wales și-a cunoscut soțul în primul an de facultate

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *