Secretul nebănuit al lui Meghan Markle. Cum se menține în formă. Obiceiul strict de la care nu se abate

Cum se menține în formă Meghan Markle.
Secretul nebănuit al lui Meghan Markle. Cum se menține în formă. Obiceiul strict de la care nu se abate

Meghan Markle, ducesa de Sussex reușește să impresioneze pe toată lumea printr-o siluetă de invidiat. Reușește să se mențină în formă printr-o dietă echilibrată, dar și prin mișcare și yoga.  De la antrenamente cu greutăți, sesiuni de alergare și o mâncare sănătoasă, iată câteva dintre secretele ei pentru un fizic impresionant.

Secretul nebănuit al lui Meghan Markle. Cum se menține în formă

Ducesa de Sussex Meghan Markle arată întotdeauna perfect. Însă Meghan Markle are o rutină strictă de antrenament pe care o respectă pentru a o menține în formă. Face des mișcare și antrenamentele ei au fost deseori supravegheate de antrenorul personal și doctorul Craig McNamee. Acesta este co-fondatorul sălii de sport Catalyst 101 din Toronto, care i-a creat o serie de antrenamente menite să o ajute să-și mențină silueta într-o formă excelentă.

Secretul nebănuit al lui Meghan Markle
Meghan Markle

De la stilul ei vestimentar, la fitness, totul este lăudabil. Este apreciată pentru fiecare apariție și de asemenea, a reușit să afișeze o siluetă deosebită în cadrul evenimentelor organizate pentru funerariile Reginei Elisabeta.

Meghan Markle a optat și de această dată pentru ținute care i-au evidențiat talia subțire. Chiar dacă este mamă a doi copii, Meghan arată uimitor după cele două sarcini. Pentru un corp bine tonifiat și o piele strălucitoare, Meghan urmează o dietă sănătoasă combinată cu exerciții.

Antrenamentele ei combină întărirea musculară cu exerciții cardio

Rutina ei variază între un antrenament dinamic, care combină întărirea musculară cu exerciții de cardio și fitness. De asemenea, Meghan lucrează și la aparate, ridică greutăți și aleargă. Un alt secret, un obicei strict de la care nu se abate îl reprezintă sesiunile de yoga.

Meghan Markle a fost familiarizată cu beneficiile exercițiilor de yoga de la o vârstă fragedă datorită mamei sale, Doria Radlan. Aceasta predă yoga de mulți ani și a introdus-o pe Markle în practică de când era mică. Încă se antrenează în mod regulat și astăzi pentru a elimina stresul în perioadele agitate. Pe lângă asta, Meghan adaugă sesiuni de meditație la rutina ei pentru a-și elibera mintea de stres și energie negativă.

Alimentația echilibrată joacă un alt rol important în rutina ei, În timpul unui interviu, Meghan a dezvăluit că ar alege oricând un suc verde în loc de cafea. Când vine vorba de cafeaua de după-amiază, înlocuirea cafelei cu suc verde este o opțiune mai sănătoasă. Sucul natural este o modalitate excelentă de a menține organismul hidratat, ceea ce oferă și nutrienți esențiali. O combinație de mere, kale, spanac, ghimbir și lămâie este alegerea perfectă pentru Meghan.

Citește și ce ultimatum ar fi primit Prințul Harry din partea lui Meghan Markle. “S-a speriat” când a auzit asta

sursă foto: instagram.com

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.