Secretul nebănuit al lui Nea Marin. Ce mănâncă în fiecare zi, la ora 07:00. Așa se menține în formă, la 64 de ani

Nea Marin a povestit ce face zilnic, de ani de zile

Nea Marin se menține într-o formă de invidiat la vârsta de 64 de ani. Celebrul coregraf a dezvăluit care este secretul lui, ce face zilnic și ce mănâncă în fiecare dimineață la ora 7:00. Cum arată meniul zilnic al lui Nea Mărin.

Secretul nebănuit al lui Nea Marin: ”De ani de zile îmi încep diminețile făcând mișcare”

Nea Marin mărturisește că fiecare zi a sa începe cu mișcare. Fie că este vorba de înot, fie de mers cu bicicleta, coregraful nu sare peste acest program important al dimineții. Când are timp liber îi place să călătorească. Dat fiind faptul că și soția lui a ieșit la pensie, cei doi își iau nepoții și merg prin locurile frumoase în care, în trecut, nea Marin a filmat diferite emisiuni.

”De ani de zile îmi încep diminețile făcând mișcare. La primele ore, înot sau merg cu bicicleta. În timpul liber îmi place să călătoresc, iar de când a ieșit soția la pensie, mergem împreună cu nepoții prin locurile frumoase pe unde am filmat eu. De Sărbători, am fost în Maramureș și în Bucovina”, a dezvăluit Nea Marin pentru viva.ro.

Nea Mărin și soția
Nea Mărin și soția

Ce mănâncă nea Marin în fiecare dimineață la ora 7:00. Cum programul lui de masă

Nea Marin recunoaște că nu este deloc gurmand. Lui îi plac foarte multe legumele și fructele, iar în casă el pregătește micul dejun și cina. Soția lui se ocupă de prânz. Cei doi iau mesele la ore fixe, iar coregraful, în fiecare dimineață la ora 7:00, mănâncă roșii, ardei, castravete și brânză de la țară, apoi bea o cană de ceai. De asemenea, Nea Marin nu consumă mezeluri și, timp de 20 de ani, nu a mâncat deloc carne de porc. A început să mănânce din noi de aproximativ trei ani, însă în cantități foarte mici.

“Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina, de prânz se ocupă soția, iar mesele sunt întotdeauna la ore fixe. În fiecare dimineață la 7.00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13.30, iar cina la 18.30-19.00. Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin. Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni”, a mai spus nea Marin.

Cât despre celebritate, Nea Marin spune că el se consideră un om normal care a încercat să rămână același. Le răspunde tuturor oamenilor care vorbesc cu el pe stradă. Celebrul coregraf susține că iubește oamenii, arta și tot ceea ce îl înconjoară.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.