Secretul prin care să câștigi la Loto, în funcție de zodie. Ține minte această combinație de numere

Cum trebuie sa calculezi totul
Secretul prin care să câștigi la Loto, în funcție de zodie. Ține minte această combinație de numere

Numerologia ne poate ajuta să aflăm foarte multe lucruri despre viața noastră. Tot cu ajutorul ei putem descoperi și care ar putea fi numerele norocoase pentru Loto, în funcție de zodie și de data nașterii. Chiar dacă în principal se concentrează pe numere, numerologia cuprinde un spectru larg de influențe și simboluri. Acestea influențează existența și spiritualitatea fiecărei persoane.

Informații utile din partea unui expert în studiul și predarea numerologiei

Elena Zunin, e3xpert de top în studiul și predarea numerologiei, vorbește despre faptul că numerele joacă un rol semnificativ ca limbaj de comunicare între univers și ființele umane. Potrivit ei, numerele nu ai doar valoarea cantitativă, ci poartp cu ele și un sens mai profund și spiritual. Acest concept rezonează cu credința n influența numerelor în diferite aspecte ale vieții, inclusiv jocurile de noroc și norocul.

Cum să descoperi care este numărul tău de viață

Pentru a aflat că este numrăul tău de viață trebuie să faci câteva calcule pe baza indicatorilor datei tale de naștere și ai zodiei, scrie click.ro.

Spre exemplu, data de 2 martie 1995. În această situație se adaugă cifrele datei, adică: 0+2+0+3+1+9+9+5= 29. Apoi, adunarea este simplificată la un o singură cifră realizând o nouă sumă a componentelor sale: 2+9= 11. Din nou este nevoie să se simplifice, adică 1+1= 2. În acest scenariu, numărul personal rezultat pentru cineva cu acea dată specifică de nașterea ar fi 2. Acest număr de viață este considerat parte integrantă a interpretării personalității și destinului unei persoane. Poate fi folosit pentru a o feri o înțelegere mai profundă a modului în care numerele îți pot influența viața.

Totodată, numerologia nu se limitează doar la data nașterii, ci se iau în considerare și numerele care vibrează cu numele și prenumele. Fiecare consoană din nume este asociată cu un număr și prin adăugarea acestor valori se obține un număr care reflectă aspecte ale personalității.

Așadar, prin combinarea numărului vieții cu numerele asociate numelui se poate crea un peisaj numeric despre care se crede că influențează norocul în ceea ce privește jocurile de noroc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.4 127 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *