Secretul relației dintre Cosmin și Eliza Natanticu. Ce se întâmplă între ei, chiar și după atâția ani: ”A plâns ca un copil” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit actorul despre soția lui

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton și se pare că secretul relației lor nu stă doar în umorul de care ambii dau dovadă, ci în foarte multă autoironie și în faptul că nu se iau foarte tare în serios. Cel puțin asta spune comedientul, care mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că soția lui reușește, chiar și după atâția ani, să-l suprindă zilnic cu ceva.

Cosmin și Eliza Natanticu au o familie numeroasă

Cei doi nu au copii, însă nici nu se pot lăuda că se bucură de liniște în casă și de provilegiul unor oameni fără responsabilități. Până de curând, una dintre marile responsabilități ale comediantului era aceea de a avea grijă de Tyson, primul cățel al cuplului. Spunem primul cățel pentru că, de curând, familia s-a mărit, iar după o perioadă în care au avut casa plină de câini, acum conviețuiesc cu încă alți trei căței.

”Efectiv, Lizzie profită de bunătatea mea, câtă mai am. Nu știu câtâ mai am. Ideea este așa. Noi când ne-am întors din Asia Express, Lizzie a găsit o cățelușă sub o băncuță. Era săraca lovită, chinuită. A zis să o luăm și să avem grijă de ea. Eu i-am zis că nu, că avem unul și îmi este suficient. A fost scandal mare. A plâns ca un copil. Cum îi vezi aici pe copiii ăștia că plâng, așa și ea. Dacă le iei jucăria îi vezi că se tăvălesc prin nisip și încep să plângă. Așa era Lizzie prin casă. Doar că nu aveam nisip, aveam noroi. Dar asta este o altă discuție”, ne-a povestit amuzat Cosmin Natanticu despre cum s-a mărit familia peste noapte, completând că nici nu își putea imagina ce avea să urmeze:

”După ce m-a rugat încontinuu, că are ea grijă de ea, am zis că bine, hai. Să nu zică că sunt eu un om rău. După trei luni, această cățelușă a fătat patru pui. Și eu de la un cățel m-am trezit în casă cu șase. Șase. Șase în casă. Pe pui i-am dat, că am zis că nu se poate, trebuie să-i dăm, doar că una dintre cățelușe a venit înapoi pentru că familia care a luat-o copiii nu prea aveau grijă de ea, o chinuiau. Au returnat-o, au dat-o retur, urmând ca noi să o dăm altei familii. Doar că eu până am găsit o altă familie am prins drag de ea. E pui și știi cum sunt puii. Am zis că unde sunt doi, cresc și trei, așa că am rămas în casă cu trei căței”.

”După trei luni ne-am dat seama că este chiuhuahua lup”

Culmea este că actorul nu și-a dorit nici primul câine, însă soția lui, Eliza Natanticu, a mers pe aceeași rețetă de succes, a apelat la partea sensibilă a lui Natanticu. Doar că ajunși acasă cu cățelul găsit pe internet de data aceasta, și-au dat seama că nu este deloc ceea ce și-au imaginat.

”Primul câine l-am luat de pe o din asta de unde se vinde, nu vreau să vă zic olx neapărat. L-am cumpărat de chiuhuahua, dar că na, știți povestea, după trei luni ne-am dat seama că este chiuhuahua lup, deci e băiat. Ține foarte mult la mine. El e câinele meu și Lizzie este cu cele două cățelușe”, a mai povestit amuzat Cosmin Natanticu pentru EGO.ro.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *