Secretul siluetei de invidiat a Ancăi Serea. Alimentul la care a renunțat definitiv: “Mi-am educat oarecum gusturile”

Secretul siluetei de invidiat a Ancăi Serea. Alimentul la care a renunțat definitiv: “Mi-am educat oarecum gusturile”

Anca Serea este o femeie admirată și invidiată deopotrivă. Multe reprezentante ale sexului frumos își doresc să afle care este secretul siluetei sale de fotomodel, la cei 42 de ani ai săi, mai ales că a născut șase copii. Soția lui Adrian Sînă a dezvăluit recent cum artată mesele sale și care sunt obiceiurile alimentare la care a renunțat.

Secretul siluetei de invidiat a Ancăi Serea

Anca Serea este un exemplu pentru multe femei din România. Este o femeie împlinită, cu o familie frumoasă. Are un soț iubitor căruia i-a dăruit șase copii. În plus, vedeta arată impecabil la cei 42 de ani ai săi și se poate mândri cu o siluetă de fotomodel.

Totul pleacă de la alimentație, este convinsă Anca Serea, care le-a dezvăluit fanilor ce nu consumă niciodată.

„Sunt norocoasă că mi-am educat oarecum gusturile și mănânc foarte rar chestii nesănătoase. Fără alcool, rar zahăr și foarte rar produse de patiserie, pentru că nu-mi plac”, a povestit Anca Serea pe consutl său de Instagram.

Fructele sunt alimentele principale pe care le consumă la gustarările dintre mese.

„Ananasul este gustarea de pe drumul de astăzi, București – Budapesta”.

Soția lui Adrian Sînă a dezvăluit că nu ține o dietă anume, dar întotdeauna este atentă la ceea ce mănâncă. Vedeta evită consumul de zahăr și încearcă să mănânce cât mai puțină carne. Anca Serea este de părere că și faptul că nu consumă alcool și nu fumează o ajută enorm.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe.

Da, evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată.”, a povestit Anca Serea.

Cea mai mare frică a Ancăi Serea: „Toată lumea plângea…”

Învitată în cadrul emisiunii Ego Life, Anca Serea a povestit, în urmă cu câteva luni, care este cea mai puternică fobie a sa. Vedeta a mărturisit că are frică să zboare cu avionul, fiind mai bine de 10 ani de când nu a mai apelat la acest tip de transport.

A dezvoltat această teamă puternică în urma a două zboruri cu turbulențe puternice din care a crezut că nu mai scapă.

„Principala mea fobie este legată de zborul cu avionul. Refuz să zbor. Nu am zburat vreo 10 ani, dar am și o explicație pentru asta. Am avut două zboruri foarte neplăcute, la fel cum vedem noi în filmele de acțiune. Unul dintre zboruri se întâmpla acum vreo 15 ani. Era o cursă mică, internă, Nisa-Paris, într-un avion de dimensiuni mici. Toată lumea plângea, a fost o furtună… Totuși am avut puterea să iau următorul avion să ajung acasă, la București. În mai puțin de jumătate de an a trebuit să merg într-un alt zbor și a fost ceva asemănător. Din acel moment am decis să nu mai zbor aproape 11 ani. Aceasta este principala mea fobie: frica că nu o să mai fiu în lumea aceasta și că nu o să îi mai am pe copii și pe cei dragi alături. În rest alte fobii nu am”, a povestit Anca Serea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *