Secretul testamentului reginei Elisabeta. Ce schimbări au apărut în ultimul moment. Persoana care a fost scoasă de pe lista beneficiarilor

Când a schimbat totul regina Elisabeta a II-a
Secretul testamentului reginei Elisabeta. Ce schimbări au apărut în ultimul moment. Persoana care a fost scoasă de pe lista beneficiarilor

Ultimele dorințe ale reginei Elisabeta a II-a vor fi păstrate secret timp de un secol de acum înainte. La doar câteva zile după moartea ei, au ieșit la iveală date importante despre testamentul reginei Elisabeta a II-a. Potrivit celor mai recente informații, au apărut schimbări în ultimul moment, iar o persoană ar fi fost scoasă de pe lista beneficiarilor.

Secretul testamentului reginei Elisabeta. Persoana care ar fi fost scoasă din lista beneficiarilor

Testamentul reginei Elisabeta a II-a a fost sigilat și va rămâne secret cel puțin 90 de ani de acum înainte. Acesta a fost sigilat după citire și închis într-un seif. Acolo se află și testamentul soțului ei, al Reginei-Mamă și ai Prințesei Margaret. Potrivit unor surse, există membri din Familia Regală care vor avea surprize atunci când testamentul va fi citit. Se pare că regina Elisabeta a II-a ar fi schimbat în ultimul moment anumite detalii. Astfel, o persoană din familie ar fi fost scoasă de pe lista beneficiarilor.

Schimbările au fost făcute după ce regina Elisabeta a II-a a fost diagnosticată cu COVID-19. Atunci, monarhul ar fi decis să o scoată din testament pe Lilibet Diana, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle de pe lista beneficiarilor averii sale.

Chiar și așa, după proclamarea lui Charles al III-lea ca nou rege al Marii Britanii, copiii lui Harry și ai lui Meghan Markle au primit și ei titluri regale. Astfel au devenit Prințul Archie de Sussex și Prințesa Lilibet de Sussex.

Ce se întâmplă cu bijuteriile reginei Elisabeta a II-a

Potrivit unor surse, bijuteriile din colecția personală a reginei Elisabeta, în valoare de peste 100 de milioane de dolari, le vor reveni Prințesei Catherine de Wales și fiicei sale, Prințesei Charlotte.

Colecție impresionantă de bijuterii a Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta avea în colecția sa mai multe bijuterii, printre care coroane, coliere, cercei și broșe. Printre cele mai luxoase bijuterii pe care le-a avut Elisabeta a II-a este o diademă care a fost dată reginei Maria de Teck în 1893, când s-a căsătorit cu George al V-lea și pe care monarhul a dat-o nepoatei sale Elisabeta a II-a în ziua nunții sale. Conform The International Business Times, bijuteriile Reginei Elisabeta sunt evaluate la 110 milioane de dolari, cu o colecție de peste 300 de piese.

Potrivit lui Lauren Hiehna, expert în bijuteriile regalității, în timp ce Kate Middleton a fost una dintre preferatele reginei Elisabeta, monarhul ar fi urmat una dintre cele mai vechi tradiții. Astfel ar fi dorit să lase bijuteriile următorului rege sau regină. Charles al III-lea se află acum pe tronul Marii Britanii.

6.4 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.