Secretul tinereții lui Vladimir Putin la aproape 70 de ani. Nu este vorba doar despre operaţiile estetice

Deși are aproape 70 de ani, liderul Federației Ruse arată mult mai tânăr. Iată ce stil de viață duce președintele rus pentru a-și menține corpul în cea mai bună stare.
Secretul tinereții lui Vladimir Putin la aproape 70 de ani. Nu este vorba doar despre operaţiile estetice

Secretul tinereții lui Vladimir Putin s-a aflat. Deși are aproape 70 de ani, el arată de fapt mult mai tânăr. La o privire mai atentă, chirurgii esteticieni au remarcat că anumite intervenții chirurgicale l-au ajutat să își mențină aspectul neted al pielii. Deși unii specialiști consideră că poate a cam exagerat cu botox-ul, despre Putin se mai poate spune că arată mai tânăr și datorită stilului de viață pe care-l duce.

Se știe despre liderul de la Kremlin că nu este un împătimit al alcoolului, ci preferă sportul și înotul în apă cu gheață. El este cel mai sportiv președinte pe care l-a văzut Kremlinul: un fanatic al jocului de hochei, are centura neagră la judo și adoră înotul. De aceea, intervențiile cu bisturiul sunt mai greu de sesizat, dar totuși, acestea nu scapă din privirile esteticienilor. În 2013, revista Vanity Fair a oferit un indiciu și a comparat fruntea lui Putin cu „văile de nisip grăbit delicat într-o grădină japoneză liniștită”, conform Wikileaks.

Secretul tinereții lui Vladimir Putin. Preferă un stil de viață sănătos

Spre deosebire de majoritatea rușilor, Putin bea foarte rar alcool. A consumat mai mult alcool când a servit ca agent KGB în a doua jumătate a anilor ’80, la Dresda. Atunci încetat pentru prima dată să mai facă sport și a descoperit berea germană. În acei ani s-a îngrășat cu 12 kilograme.

Putin are însă un stil de viață sănătos. Fosta lui soţie, Lyudmila, l-a descris ca fiind un dependent de muncă. Totuși, Putin nu se trezeşte prea devreme. Acesta trimite rapoarte urgente, apoi ajunge la sala de sport și la piscină, mâncând după prânz. La micul dejun preferă brânza, orezul și omleta preparată din ouă de prepeliță.

Petrece mult timp la piscină și îi place să facă scufundări. Antrenamentul său presupune în general scufundări în două bazine mici de lângă piscina principală. Unul este la 43 de grade, iar celălalt la 13, pentru o senzație finală răcoritoare.

Putin preferă să facă sport în reședința oficială. Acesta are amenajată o sală de fitness completă. Cu toate acestea, deși este singurul client, îi place să fie bine îmbrăcat și când face sport în propria-i locuință. Revistele de specialitate i-au analizat echipamentele. Și au constatat că hainele sport pe care le poartă Putin costă aproximativ 3.000 de euro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
7 246 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
 • Yaceslav Macinski

  Adevaratul Vladimir Putin e mort, dupa cum a declarat chiar prima sa sotie, aflata acum in occident. Cel ce apare la tv si se da drept Putin e o sosie, un extraterestru polimorfic. Asa sunt si Joe Biden si regina UK. Va fi probabil un mare razboi intre marile puteri, pornit de niste…clone ! Nu e vorba de nicio tinerete si de nicio operatie estetica. Astia sunt clone care imbatranesc altfel decat fiintele umane obisnuite. Nu au compasiune, regrete si ne vor duce la un mare dezastru !

 • E un dictator mai stilat, dar tot dictator obtuz, rupt de realitate e.
  Face crime cu convingerea că așa trebuie, nu asculta de nimeni. Ca toți
  dictatorii, va sfârși rău.

 • Cornel Pana

  Putin este tanar la 70 de ani pentru ca NU ESTE PUTIN.
  Imi pare rau pentru memoria adevaratului Putin, dar aceasta persoana pe care o numiti ”Putin” este altcineva, nu seamana nici din avion cu ”primul” Putin.
  De ce va dati osteneala pentru a ascunde adevarul si inventati ineptii cu operatii estetice si altele. Ce operatii estetice, ce Botox, cand cei doi Putini au voci diferite!
  In fond, aceasta persoana este presedintele Rusiei si nu mai conteaza ca este adevaratul sau falsul Putin. Deranjeaza numele si numai atat. Actualul presedinte are in jur de 58-60 de ani. Mai lasti-ne in pace cu asemenea subiecte si cu astrogramele voastre aplicate pe persoane false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *