Secretul Victoriei Beckham pentru un abdomen plat după 40 de ani. Ritualul pe care îl urmează cu sfinţenie

Află secretele Victoriei Beckham pentru a avea un corp de invidiat.
Secretul Victoriei Beckham pentru un abdomen plat după 40 de ani. Ritualul pe care îl urmează cu sfinţenie

Află secretul Victoriei Beckham pentru un abdomen plat după 40 de ani. Victoria Beckham este fără îndoială un etalon al eleganței și al bunului gust. Ținutele ei îi pică întotdeauna ca turnate, astfel încât se pare că aceasta are grijă de fiecare detaliu pentru a arăta perfect.

Bineînțeles, Victoria are mare grijă de corpul ei și urmează un stil de viață sănătos pentru a se bucura de un corp lipsit de imperfecțiuni.  Dintotdeauna a impresionat prin silueta ei fabuloasă, așa că în acest articol îți dezvăluim secretele ei pentru o apariție de revistă.

Secretul Victoriei Beckham pentru un abdomen plat după 40 de ani

Vrei să îți îmbunătățești aspectul siluetei în cel mai scurt timp? Iată mai multe detalii despre un tratament pe care cântăreața britanică îl folosește pentru a avea abdomen perfect după 40 de ani. În plus, un alt lucru benefic este că rezultatele se pot vedea mai devreme decât te-ai fi așteptat. Așadar, îți poți pregăti cât mai repede corpul pentru vară. Totuși, ține cont că înainte de a încerca un tratament nou ar trebui să consulți și un specialist care să te îndrume.

Victoria Beckham și-a arătat ritualul preferat prin care obține abdomen plat. După nunta fiului ei Brooklyn cu Nicol Peltz, vedeta a fost surprinsă în nordul Italiei, într-un hotel luxos. Acolo a încercat mai multe proceduri pentru a se menține în formă. Printre tratamentele pe care le-a efectuat, unul foarte important este drenajul limfatic.

Ce este drenajul limfatic și care sunt beneficiile acestuia?

Este un masaj ușor și blând care are rolul de a stimula mișcarea organelor, pentru ca acestea să elimine ușor grăsimea prin transpirație. Drenajul limfatic este o practică devenită foarte populară în rândul multor vedete, datorită efectelor rapide și benefice pe care le oferă.

Victoria Beckham arată într-o formă de invidiat și datorită dietei și a exercițiilor fizice. S-a spus despre Beckham că își menține corpul de invidiat cu ajutorul unei diete alcaline. De asemenea, aceasta mai practică antrenamente de yoga și exerciții cardio, conform Celebrity News.  „Alerg 4 mile pe zi pe banda de alergare”, a spus Victoria, care face și Pilates. Victoria Beckham este de mai multă vreme o adeptă a dietei alcaline.

Acest regim alimentar pune accent pe legume proaspete verzi, fructe, fasole, linte, condimente, semințe și nuci. Experții în sănătate recomandă consumul acestor alimente până la sațietate. Alt efect benefic este și prevenirea îmbătrânirii premature cu dieta alcalină. Rezultatele excelente ale acestei diete se datorează faptului că este bogată în alimente care minimizează acumularea de acid în corpul nostru.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.2 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *