Selena Gomez, apariție fabuloasă la premiile Emmy 2024. A atras toate privirile cu această rochie superbă FOTO

Serialul în care joacă actrița a fost nominalizat la categoria comedie

Scris de: Daoud Andra

16 Jan. 2024

Luni seara, a avut loc gala de decernare a celor mai importante premii din industria televiziunii. Premiile Emmy 2024 au fost acordate cu patru luni mai târziu decât de obicei, din cauza grevelor de la Hollywood. Printre vedetele care au strălucit pe covorul roșu s-a numărat și Selena Gomez. Producția în care joacă a fost nominalizată la categoria ”Cel mai bun serial de comedie”.

Cum a apărut Selena Gomez la premiile Emmy 2024

Cele mai bune seriale și cei mai talentați cineaști au fost recompensați luni seara, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Emmy. Echivalentul Oscarurilor pentru seriale a adunat la Los Angeles toată lumea bună din industrie. Selena Gomez a fost și ea pe covorul roșu, alături de colegii din serialul ”Only Murders in the Building”, care a fost nominalizat la categoria serialelor de comedie.

Selana a purtat o rochie elegantă și îndrăzneață în același timp. Ținuta a avut un model floral, cu paiete, însă și porțiuni transparente. Rochia lungă, fără bretele, i-a pus în valoare artistei zona bustului. A asortat o pereche de sandale închise la culoare, un colier cu pietre prețioase, o coafură elegantă și machiaj care i-a evidențiat buzele.

Citește și: Cele mai frumoase ținute de la Globurile de Aur 2024. Jennifer Lopez și Selena Gomez au impresionat cu rochiile lor

Silueta artistei a trecut prin numeroase transformări în ultimii ani, în special din cauza bolii autoimune de care suferă și a tratamentului pe care îl ia. Cu toate că a acumulat câteva kilograme în plus, Selena Gomez este mândră de formele ei și le pune în valoare de câte ori are ocazia. Vezi mai multe imagini cu rochia, în galeria foto!

Selena Gomez și-a asortat machiajul și accesoriile cu rochia

Marii câștigători de la Emmy 2024

Câteva seriale au condus listele nominalizărilor, iar la sfârșitul serii, marii câștigători au fost ”Succesion” și ”The Bear”. Fiecare dintre cele două a câștigat câte șase trofee. Pe locul al doilea s-a clasat serialul ”Beef”, cu cinci victorii. În ceea ce privește nominalizările, ”Succesion” a fost nominalizat la cele mai multe categorii, respectiv 27. Și ”The Last Of Us” și ”The White Lotus” au avut peste 20 de nominalizări fiecare.

În ceea ce-i privește pe actori, cei care au plecat acasă cu câte un trofeu Emmy pentru interpretările lor au fost: Ayo Edebiri, Jennifer Coolidge, Matthew Macfadyen, Quinta Brunson, Jeremy Allen White, Niecy Nash-Betts, Ebon Moss-Bachrach, Ali Wong, Steven Yeun, Sarah Snook şi Kieran Culkin.

Citește și: Actrița care a purtat cea mai deosebită rochie la Globurile de Aur 2024. Și-a eclipsat colegele de breaslă cu această apariție FOTO

Iată câștigătorii de la cele mai importante categorii la cea de-a 75-a ediție a premiilor Emmy:

  • Cel mai bun serial dramă: ”Succesion”
  • Cel mai bun serial de comedie: ”The Bear”
  • Cea mai bună mini serie TV: ”Beef”
  • Cel mai bun actor într-un serial dramă: Kieran Culkin – ”Succession”
  • Cea mai bună actriţă într-un serial dramă: Sarah Snook – ”Succession”
  • Cel mai bun actor într-un serial comedie: Jeremy Allen White – ”The Bear”
  • Cea mai bună actriţă într-un serial comedie: Quinta Brunson – ”Abbott Elementary”
  • Cel mai bun actor într-o mini serie: Steven Yeun – ”Beef”
  • Cea mai bună actriţă într-o mini serie: Ali Wong – ”Beef”

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *