Selly, despre premiul primit pentru filmul „Tabăra” la Premiile Gopo: „Când faci filme pentru România, trebuie să faci compromisuri” EXCLUSIV

Filmul „Tabăra” a primit Premiul Publicului la Premiile Gopo
Selly, despre premiul primit pentru filmul „Tabăra” la Premiile Gopo: Când faci filme pentru România, trebuie să faci compromisuri EXCLUSIV

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun“ s-a bucurat de un succes răsunător, astfel că Selly a revenit cu un alt proiect pentru publicul său. Cu o poveste plină de umor și o distribuție inedită, „Tabăra” s-a bucurat de atenția fanilor. Andrei Șelaru, alias Selly, ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre distincția de la premiile Gopo.

Selly: „Este multă muncă”

Încă de când a devenit cunoscut în mediul online, Selly a demonstrat că poate să se implice în orice domeniu. Filmul „Tabăra” a primit Premiul Publicului la ceremonia de decernare a Premiilor Gopo din acest an. Vlogger-ul le-a mulțumit fanilor pentru această distincție, ținând cont că românii au mers într-un număr foarte mare pentru a vedea pelicula.

Totuși, Andrei Șelaru a mărturisit că este mult de muncă în spatele unui astfel de proiect. Selly a punctat că momentele de la filmări sunt frumoase, însă proiectele de acest gen făcute în România nu au un buget chiar așa de mare. Cu acestea fiind spuse, Selly a reușit să treacă peste orice impediment venit din partea financiară și să își bucure fanii.

Ce înseamnă acest premiu pentru tine?

Selly: Înseamnă foarte mult și le mulțumim tuturor care au fost să vadă al doilea proiect cinematografic pe care l-am făcut.

Te așteptai să aibă un succes așa de mare?

Selly: Nu mă așteptam, având în vedere că l-am lansat pe timp de pandemie, însă fanii ne-au demonstrat că sunt foarte interesați de ce am făcut, au mers în număr cât mai mare și cred că acest lucru a fost îmbucurător pentru toată industria cinematografică, nu doar pentru „Tabăra”. Practic, noi am redeschis cumva cinematografele și a reintrat în obișnuința oamenilor conceptul de a merge la filmele din cinema.

„Trebuie să faci compromisuri și să reușești să faci multe cu foarte puțin”

Cum reușești să faci un proiect care să aibă atât de mult succes? Cât de multă muncă este în spate?

Selly: Evident că este multă muncă. Acum, lumea când vede un film de comedie și râde, spune: „Mamă, ce s-au distrat la filmări!”. Nu este chiar așa. Deși există și momente frumoase la filmări, este mult de muncă, mai ales atunci când vorbim de partea de preproducție și planificare. Atunci când faci filme pentru România, lucrezi cu bugete foarte mici, trebuie să faci compromisuri și să reușești să faci multe cu foarte puțin.

Este destul de greu să ajungi la o astfel de performanță, totuși…

Selly: Aș zice că nu este ușor, da.

Ce proiecte ne pregătești pe viitor? Mai urmează un alt film ca „Tabăra”?

Selly: O să aflați la momentul potrivit, nu pot să dau din casă.

Ce mesaj vrei să le transmiți fanilor tăi?

Selly: Le mulțumesc foarte mult pentru că au fost la film, iar în această vară vor urma foarte multe proiecte care cred că o să le placă mult.

Am văzut că te ocupi și de un nou proiect pe Youtube.

Selly: Da, „La Muncă” se numește. Încercăm să ne imaginăm ce s-ar întâmpla dacă mâine ar dispărea rețelele de socializare și am fi nevoiți să ne angajăm.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *