Semne clare care arată că o femeie are un amant. Gesturile care o dau imediat de gol

Anumite gesturi reușesc să dea de gol orice femeie când are un amant.
Semne clare care arată că o femeie are un amant. Gesturile care o dau imediat de gol

Semne clare care arată că o femeie are un amant și s-a îndrăgostit de el. De cele mai multe ori, bărbații sunt foarte buni când vor să ascundă ce se întâmplă cu ei. Dar pentru majoritatea femeilor, acest lucru este mai dificil. Femeile sunt mai emoționale, se atașează mai repede și le este mai greu să-și ascundă sentimentele.

Când o femeie se îndrăgostește de un alt bărbat, apar anumite schimbări în comportamentul său. Gesturile care o dau imediat de gol în fața partenerului.

Semne clare care arată că o femeie are un amant

1. Este mai distantă

Primul semn că o femeie s-a îndrăgostit de altcineva este distanțarea. Atunci când îi stă gândul la un alt bărbat, va începe să fie tot mai rece. Intimitatea fizică începe să nu fie la fel de frecventă ca înainte. S-ar putea să nu fie complet rece imediat, dar sărutul și îmbrățișările încep să nu mai fie la fel. Distanța se poate manifesta chiar și la nivel conversațional. De exemplu, complimentele încetează, la fel și atenția pentru detalii. Timpul petrecut împreună începe să se diminueze considerabil, la fel și afecțiunea.

Semne clare care arată că o femeie are un amant
Distanța este unul dintre semnele care arată că ceva nu este în regulă în relația de cuplu

2. Și-a pierdut interesul pentru tine

O femeie care are un amant nu va mai oferi partenerului ei timpul de altă dată. Ea îl va ignora și nu va mai face niciun efort să-i fie pe plac. Este ceva obișnuit ca o femeie să fie mai preocupată de înfățișarea ei, să-și cumpere haine noi și alte articole atunci când se îndrăgostește de altcineva. Acestea sunt alte gesturi esențiale care o pot da de gol. Mai ales când începe să fie tot mai clar că schimbarea nu i se adresează soțului ei.

3. Când vii acasă, ea nu pare fericită să te vadă

Este întotdeauna plăcut să fii întâmpinat de cineva care pare cu adevărat încântat să te vadă. Și când persoana iubită te întâmpină cu același nivel de entuziasm, sentimentul de mulțumire este minunat. Cu toate acestea, dacă o femeie pare nefericită sau chiar iritată când partenerul ei este acasă, sigur se întâmplă ceva. Dacă este nefericită în actuala relație, ar putea fi un semn că este îndrăgostită de altcineva.

4. Este foarte preocupată de aspectul ei

Dacă observi că partenera ta este foarte preocupată de aspectul ei, acesta ar putea să fie alt semn că se vede cu altcineva. Când ești îndrăgostită de cineva și totul este la început, vrei să arăți cât mai bine, nu? Ei bine, probabil ea gândește la fel și de asta arată așa de bine când iese neînsoțită. Mai ales, dacă  înainte nu făcea acest efort, iar acum petrece aproape 2 ore pentru a se aranja când iese cu fetele. Sigur, dacă vei pune întrebi despre acest lucru, ar putea spune că ești paranoic.

5. Este tot mai tăcută

Parcă ar vrea să îți spună ceva, dar nu poate. Când o femeie are pe altcineva, începe să nu fie la fel de disponibilă din punct de vedere emoțional ca înainte. Conversațiile sunt tot mai scurte și se încheie cu un simplu „bine”. Dacă încerci să ai o conversație mai profundă,  s-ar putea să îți ceară să vorbiți despre asta mai târziu. Din moment ce nu poate discuta cum stau lucrurile, preferă să fie tot mai distantă și tăcută.

Citește și relațiile secrete, o plăcere periculoasă. De ce cad cuplurile în capcana infidelității

9 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.