Semnele care arată că încă îi este dor de fosta iubită. Așa îți dai seama că nu a uitat-o

Cum să îți dai seama că partenrul tău se gândește la fostul
Semnele care arată că încă îi este dor de fosta iubită. Așa îți dai seama că nu a uitat-o

Să ai o relație nouă este frumos, parcurgeți împreună drumul cunoașterii și încercați să fiți fericiți în doi. Însă, nu mereu ceea ce arătăm este și realitatea pe care o simțim. Se poate întâmpla ca, în adâncul său, partenerul tău să se mai gândească la fosta iubită. Iată cum îți poți da seama de acest lucru!

Cele mai evidente semne că partenerul tău încă se gândește la fosta iubire

Atunci când începem o relație nouă, vrem să aflăm anumite detalii din trecutul amoros al partenerului. El îți poate spune că nu mai simte nimic pentru fostul sau fosta parteneră, însă ceea simte poate fi complet diferit. Nimeni nu poate spune cu exactitate care este adevărul, însă unele semne îți pot indica dacă chiar se întâmplă așa ceva sau nu.

Primul semn care să îți pună semne de întrebare este menționarea în repetate rânduri a fostei iubiri. Dacă iubitul tău îl aduce mai mereu pe fostul partener în discuție, chiar zi de zi, dar fără niciun motiv evident, ai putea crede că încă mai există sentimente la mijloc.

Un alt gest care să te pună pe gânduri este permanenta comparație. Dacă iubitul tău compară relația voastră cu cea pe care a avut-o anterior, este posibil să aibă ceva sentimente amestecate. De asemenea, dacă partenerul tău mai păstrează amintiri din fosta relație, de genul fotografiilor, cadourilor sau suvenirurilor, ar putea fi un semn că încă este atașat emoțional de fostul iubit.

Dacă iubitul său are și schimbări bruște de dispoziție atunci când este menționat numele fostului partener, înseamnă că nu și-a rezolvat toate problemele interioare în ceea ce privește fosta relație. Iubitul tău poate fi chiar distant emoțional sau evită să vorbească despre trecutul său amoros. Acest lucru arată că încă își procesează sentimentele și gândurile.

Cel mai bine este să discuți cu partenerul tău, mai ales dacă ai îndoieli în ceea ce privește devotamentul său emoțional față de tine. Exprimă-ți nemulțumirile și ascultă-i explicațiile. Înțelegerea reciprocă este esențială atunci când apar probleme în cuplu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *