Semnul de la încheietura mâinii care arată totul despre viitorul tău. Ce detaliu inedit dezvăluie despre viața ta

Cum trebuie să interpretezi totul
Semnul de la încheietura mâinii care arată totul despre viitorul tău. Ce detaliu inedit dezvăluie despre viața ta

Liniile de la încheietura mâinii îți pot arăta multe lucruri despre tine. Cu ajutorul lor îți poți da seama dacă vei avea o viață lungă. Cum trebuie să interpretezi? Vei afla de mai jos cum să „citești” liniile orizontale sau curbe care separă palma de restul brațului.

Ce semnificație au liniile de la încheietura mâinii

Corpul nostru este plin de detalii care pot avea o însemnătate specială. Printre acestea se numără și liniile orizontale sau curbe care separă palma de restul brațului. Se numesc linii Rascette. Cu ajutorul lor poți afla informații despre starea de sănătate, prosperitate sau faimă. Numărul lor arată chiar și cât ai putea să trăiești. Cu cât ai mai multe linii, cu atât vei sta mai mult în viață, arată învățăturile științelor metafizice, scrie playtech.ro.

Singura condiție este ca liniile să fie evidențiate și neîntrerupte. Prima linie indică între 23 și 28 de ani de viață, a doua arată între 46 și 56 de ani, a treia indică între 69 și 84 de ani, iar cea de-a patra indică faptul că vei trăi 84 de ani de viață sau chiar mai mult. Sunt puține persoane care au cele patru linii la un loc. În general sunt oameni cu două sau trei dintre ele.

E bine de știut însă că prima linie este cea mai importantă. Dacă ea este adâncă și iese destul de mult în evidență, este semn că persoana în cauză este perfect sănătoasă și are o bună condiție fizică. A doua indică faima și renumele fiecărui om. În situația în care este dreaptă și fără denivelări, atunci persoana este influentă. Linia a patra dublează de regulă brățara a treia a mâinii și prezența sa întărește caracteristicile ei.

Ce mai spun mâinile despre tine

Și liniile din palmă dau detalii importante despre tine. Potrivit specialiștilor, mâna stângă oferă informații despre ceea ce ai acumulat pe tot parcursul vieții, iar dreapta însumează acele lucruri cu care te-ai născut. Există experți care spun că mâna domninantă reprezintă prezentul tău, iar mâna cealaltă este viitorul tău. Primele trei linii sunt evidente, dar a patra este mai puțin prezentă. Puține persoane o au. Dacă și tu ești una dintre ele înseamnă că vei avea o carieră fulminantă și cu un mare impact asupra multora.

Vezi și – Ce destin ai în funcție de ultima cifră din CNP. Secrete dezvăluite de Mihai Voropchievici

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *