Șerban Huidu dezvăluie secretul longetivității emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”: ”Dar nici asta nu e complicat” VIDEO EXCLUSIV

Cronica Cârcotaşilor a ajuns la 23 de ani de emisie

În urmă cu fix un an, la petrecerea aniversară a postului Prima Tv, Șerban Huidu ne declara că nu mai are nici cel mai mic gând să se reîntoarcă în postura de prezentator TV. Între timp lucrurile s-au schimbat, iar cel care a prezentat aproape două decenii emisiunea ”Cronica Cârcotașilor” a revenit în fața telespectatorilor. Șerban Huidu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că revenirea lui se datorează unei conjuncturi.

Șerban Huidu, dezvăluiri despre emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”

După aproape 20 de ani în postura de prezentator la ”Cronica Cârcotașilor”, Șerban Huidu luase decizia de a rămâne doar în postura de producător al emisiunii și să-și lase colegii în fața camerelor.

Lucrurile s-au schimbat și, la un an distanță de momentul în care declara că nu mai are nici cel mai mic gând să revină în prim plan, Șerban Huidu este din nou în postura de prezentator Tv.

”Nu e la pupitru unu la mână, doi la mână anul trecut era o poveste care continua de foarte mulți ani. În primăvară a trebuit să ne adaptăm, să revenim într-un alt studio, într-un alt format și atunci era destul de complicat de preluat cineva nou care să învețe. A trebuit să mă întorc. Ioana plecase”, ne-a declarat Șerban Huidu, completând că era firesc în urma schimbărilor suferite la ”Cronica Cârcotașilor” să fie el cel care revine la cârma emisiunii.

”Eu nu am o problemă pentru că oricum știu produsul. Eu îl fac. Era pentru mine ceva natural. Nu e relaxare deloc. Dar nici asta nu e complicat. Adică nu este nimic. Nu e ca și cum a trebuit să demonstrez ceva. Am demonstrat”, a mai completat acesta.

Citește și: Șerban Huidu rupe tăcerea despre plecarea de la Prima TV. Ce ofertă incredibilă a primit

De ce a revenit Șerban Huidu pe micile ecrane?

Pentru Șerban Huidu nu este vreo miză revenirea pe micul ecran din postura de prezentator Tv, mai ales că este de părere că după atâția ani de televiziune chiar nu mai are ce să mai demonstreze.

Pentru el este o provocare postura de producător. Nu doar pentru ”Cronica Cârcotașilor”, ci și pentru alte emisiunii. De-a lungul timpului a încercat și alte formate, unele care au avut succes, altele care nu au fost apreciate de public pe cât de mult și-ar fi dorit, dar care însă l-au ajutat la evoluția lui din calitatea de producător.

”În general noi am încercat să mai producem. Am produs ”Hai cu fetele”. Depinde foarte mult de răbdare, de concentrare, de tipul de audiență abordată. Încercăm să facem. Am făcut de-a lungul timpului foarte multe emisiuni pe lângă ”Cronica Cârcotașilor”, ne-a mai povestit Huidu.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Vlad Huidu de la America Express sezonul 6. El și Giulia Anghelescu au fost la un pas de divorț

”Emisiunea care ne-a folosit ca idee are 32 de ani”

Pe de altă parte, emisiunea cu care a devenit celebru, ”Cronica Cârcotașilor”, și pe care a reușit să o gestioneze astfel încât să fie cea mai longevivă din România și să aibă continuitate de la un sezon la altul, a împlinit anul acesta 23 de ani de la prima difuzare.

”Secretul nu este foarte mare. Emisiunea, de exemplu cea italienească, care ne-a folosit ca idee se face în fiecare seară și are 32 de ani. De fapt ”Cronica” este de fapt o frescă a societății, nu este un server, și atunci fiind o frescă a societății, pentru că societatea evoluează, atunci și ”Cronica” evoluează. E simplu”, a explicat Șerban Huidu pentru EGO.ro motivul pentru care românii urmăresc în continuare emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *