Serena Williams este însărcinată cu cel de-al doilea copil: “Nu mai trebuie să mă ascund”. Cum și-a făcut apariția, la Met Gala 2023

Ce a declarat sportiva pe covorul roșu

Serena Williams este însărcinată pentru a doua oară. Celebra sportivă în vârstă de 41 de ani a făcut anunțul la Met Gala 2023. Ea și Alexis Ohanian au dezvăluit luni seară că vor fi din nou părinți.

Serena Williams, mamă pentru a doua oară. Și-a etalat burta de gravidă la Met Gala 2023

Serena Williams și-a făcut apariția la Met Gala 2023 într-o rochie Gucci, alb-negru, cu bijuterii Tiffany, aducând un omagiu pentru Karl Lagerfeld. Pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă celebra sportivă a anunțat că este însărcinată și va deveni mamă pentru a doua oară.

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”, a scris Serena Williams. Apoi a declarat pe covorul roșu: „Mă simt bine acum. Pot să respir. Nu mai trebuie să mă mai ascund”.

Serena Williams și soțul ei mai au împreună o fetiță

Serena Williams a născut primul său copil în anul 2017, la o clinică privată din West Palm Beach. Acolo a rezervat un etaj întreg pentru a se asigura că are parte de toată intimitatea necesară. A adus-o atunci pe lume pe Alexis Olympia Ohanian Jr.

Serena Williams este o celebră tensimenă, câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slem. S-a retras din tenis în anul 2022, după US Open.

„Nu mi-a plăcut niciodată cuvântul pensionare. Nu mi se pare un cuvânt modern. M-am gândit la asta ca la o tranziție, dar vreau să fiu sensibilă la modul în care folosesc acest cuvânt. Este ceva foarte specific și important pentru o comunitate de oameni. Poate cel mai bun cuvânt pentru a descrie că ceea ce fac este evoluție. Sunt aici să vă spun că evoluez departe de tenis, spre alte lucruri care sunt importante pentru mine. Acum câțiva ani am înființat în liniște Serena Ventures, o firmă de capital de risc. La scurt timp după aceea, mi-am întemeiat o familie. Vreau să măresc acea familie.”, a declarat Serena în scrisoarea deschisă.

Vezi și – Ce dietă a început să ţină Serena Williams: “Mănânc ca să trăiesc”. Meniul sportivei

Ce avere a strâns Serena Williams

Serena Wiliams a dat totul pe teren și a reușit să strângă o avere colosală din cîntreaga sa arieră. La 41 de ani, Serena Williams este multi-milionară „self-made”. Ea ocupă locul 98 în clasamentul mondial Forbes, care menționează femeile care și-au făcut averi pe cont propriu. Valoarea totală a averii sale se ridica în toamna anului 2021 la suma de 240 de milioane de dolari.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *