Seriale pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi în 2022. Top 5 cele mai urmărite serii

Seriale pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi în 2022 și care vor fi cele mai urmărit producții de pe platforma Netflix în noul an.
Seriale pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi în 2022. Top 5 cele mai urmărite serii

Serialele pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi în 2022. Sunt pline de acțiune și suspans. Cunoscuta platformă de streaming anunță că din acest an vor fi disponibile mai multe seriale care aparțin mai multor genuri precum: horror, fantezie, anime sau SF.

1. Seriale pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi în 2022

Printre serialele care au fost anunțate din 2022 se numără un portofoliu impresionant cu povești vechi de secole, seriale de animație, dar și noi sezoane ale unor seriale îndrăgite. Iată 5 dintre cele mai urmărite serii de pe Netflix:

2. Resident Evil

După o serie de speculații, Netflix confirmă că va urma o nouă serie Resident Evil. Filmările noii producții au avut loc pe parcursul anului trecut, iar acum sunt în post-producție. Franciza care a fost lansată în 1996 a dat naștere a numeroase jocuri video, romane și unei serii populare de filme.

În 2022 Netflix se pare că va continua povestea Resident Evil  într-un nou serial live-action. Cu Lance Reddick în rolul lui Albert Wesker, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph și Paola Nuñez.

3. Alice in Bonderland sezonul 2

Netflix a adaptat serialul japonez Alice in Borderland la sfârșitul anului 2020 și va reveni cu sezonul 2 care ar trebui să sosească în decembrie 2022. Acest serial este o adaptare live-action Netflix originală a desenelor manga cu același nume semnate de Hara Aso. Arisu și Usagi au de înfruntat noi provocări pentru a dezlega misterele din Borderland.

Perechea va trebui să continue să joace jocurile în speranța de a rezolva misterul din jurul lumii și a maeștrilor care o conduc. „Voi desena o lume misterioasă pe care nimeni nu a văzut-o vreodată și o dezvoltare neașteptată cu imagini fără compromisuri.”, a declarat regizorul serialului.

4. Vikingii: Valhalla, unul dintre cele mai urmărite seriale pe Netflix

Între principalele seriale pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi în 2022 se numără și Vikingii: Valhalla. Noua serie debutează pe 25 februarie 2022 și va avea 8 episoade. Acțiunea se petrece la începutul secolului al XI-lea și de la început suntem familiarizați cu viețile legendare ale celebrilor vikingi istorici Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter și Harald Hardrada. Furtuna din Valhalla izbucnește la mai bine de 100 de ani după ce evenimentele din principalii vikingi au loc pe History Channel.

Soarele apune în epoca eroică a vikingilor, deoarece Regatul Angliei rămâne imobil atunci când se confruntă cu amenințarea invadatorilor scandinavi. În urma morții Regelui Edward Mărturisitorul, un trio de lorzi intrigatori luptă pentru dreptul legal la tronul Angliei, deoarece viitorul națiunii este schimbat pentru totdeauna.

5. Cyberpunk: Edgerunners

Cyberpunk: Edgerunners este un serial anime care va putea fi urmărit pe Netflix din 2022.  Seria a fost scrisă de Yoshiki Usa și Masahiko Ôtsuka, care au lucrat la producția Star Wars: Visions, Little Witch Academia, și SSSS.Dynazenon.

Studio Trigger este studioul de producție din spatele anime-ului, același studio din spatele favoritului fanilor anime Kill La Kill.  În noua producție Cyberpunk: Edgerunners este vorba de un copil de pe stradă care încearcă să supraviețuiască într-un oraș al viitorului obsedat de tehnologie și modificări corporale. Nemaiavând ce câștiga, el alege să rămână în viață devenind Edgerunner, un haiduc mercenar, cunoscut și sub numele de Cyberpunk.

Magic: The Gathering

Mult-așteptatul serial animat de pe Netflix, Magic: The Gathering va fi lansat în a doua jumătate a anului 2022, cu starul din Superman Returns, Brandon Routh în rolul principal. Acesta îi va oferi vocea lui Gideon, scenariile și probele audio pentru primul sezon fiind  complet înregistrate deja.

Potrivit designerului principal pentru dezvoltarea francizei, Daniel Ketchum, seria animată va oferi un „punct proaspăt de trecere” pentru Magic: The Gathering, concentrându-se pe relațiile dintre personajele sale și încercările cu care se confruntă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
6.1 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *